Hyppää sisältöön

Raviponit pääsevät valloilleen Tampereen hevoset –messuilla!

Hevosalan yhteen kokoava Hevoset-messutapahtuma järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa jo 10. kerran 7.–8.4.2018. Ponit ovat tavattavissa Suomen Hippoksen ständillä koko viikonlopun ajan. Sunnuntaina paikalla on raviponi Ekslätts Sacrifice ja Hankkija-Areenalla kisataan raviponien Poni Champion Team 2018-tittelistä.

Suomen Hippoksen ständillä on sunnuntaina tavattavissa mestariponi Ekslätts Sacrifice, jonka kanssa voi ottaa vaikkapa selfien. ”Sakke” on tuttu raviratojen lisäksi Lumiravien videolta, jossa hän kävi tarkastelemassa Ideaparkin tilat raveille sopivaksi. Videon voit katsoa sivun lopusta.
sakke2
Mestariponi Ekslätts Sacrifice. Kuva: Jutta Salmi

Hankkija-Areenalla ohjelmassa Monté-klinikka sunnuntaina klo 11.15-11.30. Montéklinikalla Master-opettaja ja kouluratsastaja Noora Nisula pääsee tutustumaan montén saloihin Ideaparkin Lumiravien montén voittajaratsukon Miia Myllymäen ja Trioletin johdolla. Raviliiga esittäytyy Hankkija-Areenalla sunnuntaina klo 11.30.

Raviurheilun nuorisotoiminta esittäytyy sunnuntaina Hankkija-Areenalla hauskan kisan kautta kello 11.35-12.00. Poni Champion Team-kisaan osallistuvat Lumiravien shetlanninponien kärkikaksikko Alba Salma ja Eerika Harala sekä Bernoban Pepper ja Riia Laine. Leikkimielisessä kisassa ponien ja taustajoukkojen kanssa samaan tiimiin lyöttäytyvät Lumiravien lämminveristen ja suomenhevosten kärrylähtöjen ykkönen, ammattiohjastaja ja erikoisravien erikoismies Kari Venäläinen sekä poniurheilun maailmasta raviammattilaiseksi kasvanut Lumiravien lämminveristen kärrylähdön kakkonen raviohjastaja Joni-Petteri Irri. Voittajatiimi palkitaan Hevoset Messujen arvokkaalla Poni Champion Team 2018 –tittelillä!

Tule paikalle seuraamaan  jännittävää Poni Champion Team -kisaa ja tervehtimään ihanaa raviponi Sakkea sekä muuta messuohjelmaa!

Messujen ohjelman löydät TÄSTÄ