Hyppää sisältöön

Raviponien mittaajalistaa sekä mittausohjetta täydennetty

Raviponien virallisten mittaajien listaa on täydennetty viimeisimmän mittaajakoulutuksen jälkeen. Listalta löydät paikkakunnittain mittaajien yhteystiedot. Virallisten mittaajien lista tulee täydentymään lisää vielä kevään aikana.

Mikäli virallista mittaajaa ei löytyisi lähistöltä, kannattaa aina olla yhteydessä lähimpään Hevosjalostusliittoon tai ravirataan. Myös Suomen Hippoksesta voi kysyä apua tarvittaessa. Alueelliset toimijat järjestävät kevään aikana yhteismittaustilaisuuksia, joten seuraathan oman alueesi toimijoiden viestimiä.

Yhteismittaustilaisuuksissa mittauksen hinta on kotona tapahtuvaa mittausta edullisempi. Viralliset mittaajat määrittelevät itse mittaushinnan, mutta hinta pyritään kuitenkin säilyttämään kohtuullisena koko maan kattavasti. Mittaushintoja voit tiedustella lähimmältä viralliselta mittaajalta.

Mittausohjeeseen on tehty pieniä muutoksia ja tarkennuksia koulutuksissa esille tulleiden asioiden myötä. Merkittävimpänä muutoksena se, että mittaustulos tullaan ilmoittamaan puolen senttimetrin tarkkuudella alkuperäisen millimetritarkkuuden sijaan. Voimassa oleva mittausohjeistus löytyy aina Hippoksen nettisivulta.

Ponin mittausohjeet

Lista Suomen Hippoksen virallisista mittaajista