Hyppää sisältöön

Ravinuoret retkelle Bodeniin

Oulun Seudun Ravinuoret järjestävät retken Bodeniin!

Oulun Seudun Ravinuoret järjestävät bussimatkan poniraveihin Bodeniin sunnuntaina 24.7.2011. Matkalla pysähdytään myös Haaparannassa Hööksin hevostarvikeliikkeessä katsomassa mitä ihanuuksia sieltä löytyy. Matkalle lähdetään Äimäraution P-alueelta klo 9.00, jonne voi myös autonsa päiväksi jättää. Palaamme samaan paikkaan illalla. Tarvittaessa jos Haukiputaalta tai Iistä lähteviä on useampi, heidät voidaan ottaa kyytiin väliltä.

Hinta matkalle on 35 euroa per lähtijä ja 55 euroa sisaruksilta. Mikäli samasta perheestä tulee useampi, kannattaa hinnasta kysyä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Retkelle mukaan alle 7 -vuotiaat vain vanhemman seurassa. Tällöin vanhemman retki hinta vain kulukorvaus eli 20 euroa.

Retken hintaan sisältyy evääksi kaksi sämpylää ja tripin sekä mennessä, että palatessa. Tämä siksi, että hinta saadaan pysymään mahdollisimman kohtuullisena, jotta kaikilla olisi mahdollisuus mukaan.

Retkelle mahtuu mukaan 30 henkeä, koska bussista kolme paikkaa on varattu reissun holhoojille.

Ilmoitathan ilmoittautuessasi reissuun lähtijöiden nimen/nimet, osoitteen, iän, huoltajan yhteystiedot sekä mahdolliset ruoka-aine allergiat. Vastaus sähköpostissa lisätietoa vielä reissusta.

Ilmoittautumiset mielellään sähköpostitse, mutta puhelimellakin onnistuu.

oulunseudunravinuoret@gmail.com TAI 044-0789139/Jaana Bask