Hyppää sisältöön

Raviliigan 2014 kiitosjuhla Kouvolassa sunnuntaina 4.12.

Kaikki hyvää loppuu aikanaan. Raviliiga 2014 päättyy vuodenvaihteessa ja nyt on sopiva hetki kiittää asianosaisia. Raviliigan päätöstilaisuus pidetään Kouvolassa sunnuntaina 3.12. Radalla vietetään sunnuntaina myös koko perheen luonto- ja erätapahtumaa, klo 11 alkaen. Kouvolan sunnuntain ravit alkavat klo 14 ja iltapäivän aikana kuullaan Raviliigan 2014 menossa mukana olleita taustajoukkoja ja omistajia.

- Eläinten joulu ja erätulet -tapahtumassa kunnioitetaan luontoa ja eläimiä. Ajatuksena on tuoda kyseiset arvot kaupunkilaisten ulottuville ja tutustuttaa heitä niihin. Paikalla on muun muassa erilaisia eläimiä, ajelutusta, paikallisten pientuottajien ja käsityöläisten joulumyyjäiset. Erävaarit kertovat metsästä ja luonnon eläimistä. Ja tuhat ensimmäistä saa ilmaisen joulupuuron”, kertoo radan toiminnanjohtaja Arto Hytönen.

Ravien aikana kuullaan liigahevosten taustajoukkojen suulla mietteitä kuluneista vuosista. Paikalla ovat liigahevosista kotiradan Despina sekä Lahden Piskon Merkki. Niiden tapaamiset kuuluvat päivän ohjelmaan. Jos hevosen omistaminen jatkossakin kiinnostaa, esittäytyy myös uusi Raviliiga ja Raviliigan pisteellä katsomohallissa voi käydä kysymässä, jos joku asia askarruttaa esimerkiksi tulevaa myyntiprosessia ajatellen.

Tervetuloa kaikki Raviliigan 2014 osakkaat – perheet ja ystävät mukaan!

Mitä: Raviliigan 2014 päätöstilaisuus, ilmaisravit. Ohjelmaa koko perheelle.

Missä: Kouvolan ravirata

Milloin: sunnuntaina 3.12. klo 14 alkaen (Eläinten joulu ja erätulet -tapahtuma alkaa klo 11)

www.kouvolanravirata.com


4_fb_kansikuva