Hyppää sisältöön

Raviliigan 2014 hevoset myynnissä huutokaupassa 19.12. – 28.12. klo 21

Raviliigan 2014 hevoset Real Red, Despina, R.R. Nykäisy, Piskon Merkki, Wallesmanni ja Raviliigan haastajatallin Reason to Believe myydään internethuutokaupalla 19.12. - 28.12. klo 21 välisenä aikana.

Myyntiprosessi alkaa hevosten kattavalla eläinlääkärintarkastuksella. Hevoset tulevat myyntiin Starinita Oy:n nettihuutokauppaan (auction.hevoshuutokaupat.fi) tietoineen ja kuvineen. Eläinlääkäritarkastuksen tulokset tulevat myös esille.

Nettihuutokauppa aukeaa 19.12. Huutokauppaan on mahdollista jättää tarjouksia 28.12. klo 21 asti. Tarkemmat huutokauppaehdot ja rekisteröitymisohjeet löytyvät huutokaupan sivulta.

Raviliiga 2014 -joukkueet omistavat hevoset 31.12.2017 saakka. Kimppojen budjetti laadittiin siten, että osuusmaksuilla katetaan hevosen hankinta, valmennus ja muut ylläpitokulut vuoden 2017 loppuun. Ennakoimattomia kuluja ovat olleet mm. kilpailuttamisesta aiheutuvat kulut, joihin menee osa voittosummasta.

Hevosten uudet omistajat sekä myyntihinnat julkistetaan 29.12. Vuoden 2018 alussa jaetaan kimpan tilillä olevat rahat; myyntihinta sekä mahdollisesti budjetista jäänyt ja voittosummasta kertynyt raha. Kimppojen edustajistot miettivät kaksi hyväntekeväisyyskohdetta, jonne rahan voi luovuttaa tai vaihtoehtoisesti sen voi saada omalle tililleen. Tästä lähestytään osakkaita, kun tuotot ja kulut on saatu selvitettyä. Kimpanvetäjät tiedottavat asiasta osakkaita viimeistään helmikuussa.

- Raviliigan 2014 säännöt

- Huutokaupan säännöt

- Huutokauppaan rekisteröitymisohje


Raviliiga käynnistyi vuonna 2014 Työ- ja elinkeinoministeriön rahoittaman Hevosenomistamisen kehittämishankkeen kautta. Hankkeen toteutti Hippolis yhteistyössä muun muassa Suomen Hippoksen ja Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton kanssa.