Hyppää sisältöön

Raviliiga mukana jääkiekon perhepelikiertueella

Liigan suosittu perhepelikiertue on käynnissä eri puolilla Suomea. Osassa perhepelitapahtumista mukana on myös raviurheiluun ja hevosiin liittyvää aktiviteettia.

Fruttifero Luca Mikkeli2018 kuvaaja Teija Ahola
KooKoon Raviliiga-hevonen Fruttifero Luca on tavattavissa Kouvolan perhepelipäivässä 23. helmikuuta. Kuva: Teija Ahola

Raviurheilu ja jääkiekko ovat lyöneet kättä päälle Raviliiga-projektin merkeissä. Raviliigassa on mukana 12 Liiga-joukkuetta ja 11 ravirataa, jotka ostivat syksyllä 2017 kimppaomisteisia ravihevosia hevoshuutokaupasta Ypäjältä.

Raviliiga on mukana Liigan perhepelikiertueella 2019! Esimerkkiä jääkiekon ja raviurheilun yhteistyöstä näyttävät Kouvolan raviradan ja KooKoon organisaatiot jo huomenna lauantaina 23. helmikuuta, kun KooKoon Raviliiga-hevonen Fruttifero Luca on tavattavissa perhepelitapahtumassa Lumon Areenan pihalla. Perheen pienimmille on tarjolla myös poniratsastusta kello 15–17. Kaukaloon KooKoon vieraaksi Kouvolaan saapuu sarjajohtaja Kärpät.

Ensi viikolla perhepelitapahtumia nähdään muun muassa JYP:n kotihallilla Jyväskylässä ja Kärppien kotona Oulussa.

Perhepelitapahtumista paikkakunnittain tiedottavat Liiga-joukkueet. Oman paikkakuntasi Raviliiga-joukkueiden ajankohtaisia uutisia löydät kunkin Raviliiga-joukkueen Facebook-sivulta.


Mikä Raviliiga?

Raviliigassa ei puristeta mailaa, vaan ohjaksia. Raviliiga toteutetaan yhdessä jääkiekon Liiga-joukkueiden kanssa kausilla 2017–2020. Raviliigassa joukkueet, pelaajat ja fanit mittelevät hiekkaradan herruudesta omien ravihevostensa kesken. Myynnissä on 1000 osuutta jokaisen joukkueen hevosesta hintaan 100 euroa, ilman lisäkuluja. HIFK:n hevonen Mascate Match on myyty loppuun, toistaiseksi muista hevosista on vielä osuuksia jäljellä.

Lähde hevosenomistajaksi tai lahjoita osuus hevosesta haaveilevalle ystävälle, sukulaiselle, työtoverille ja lätkäkaverille. Raviliiga-hevonen on helpoin tapa hypätä oman suosikkijoukkueesi mukaan ja mikä parasta, liigakauden jälkeen hevosen myyntihinnasta lahjoitetaan osa hyväntekeväisyyteen ja loput jaetaan omistajille.

Lisätietoja Raviliigasta osoitteessa www.raviliiga.fi.