Hyppää sisältöön

Raviliiga-hevosten huutokauppa alkaa – tutustu hevosten myyntitietoihin

Raviliiga-hevoset myydään nettihuutokaupassa. Huutokauppa alkaa 23. joulukuuta, ja tarjouksia saa alkaa jättää kello 20 alkaen. Huutokauppa päättyy 30. joulukuuta porrastetusti niin, että viimeisenä myytävän Raviliiga HIFK:n Mascate Matchin myyntiaika päättyy kello 21.

Marschall Match ja muut Raviliiga-hevoset myydään huutokaupassa 30.12. Kuva: Hanna Viskari

Jokaisesta Raviliiga-hevosesta on julkaistu kattavat tiedot huutokauppasivustolla. Hevosista on nähtävillä myös valokuvia sekä eläinlääkärin myyntitarkastus. Raviliiga-hevosten myyntitarkastukset suoritetaan 16.-28.12. välisenä aikana. Hevosista Rehab ja Marschall Match eivät ole vielä käyneet eläinlääkärin tarkastuksessa, niitä koskevat eläinlääkärin lausunnot ladataan sivulle sen jälkeen, kun tarkastus on suoritettu.

Raviliiga-hevosia saa alkaa huutaa keskiviikkona 23. joulukuuta kello 20 alkaen. Huutokauppa päättyy keskiviikkona 30. joulukuuta porrastetusti niin, että ensimmäisenä myydään Raviliiga JYPin Juliane De Veluwe ja viimeisenä Raviliiga HIFK:n Mascate Match.

Raviliiga-hevosten myyntijärjestys (nimeä klikkaamalla hevosen myyntisivulle)

klo 19.20 Raviliiga JYP Juliane De Veluwe

klo 19.30 Raviliiga Jukurit Tingaling

klo 19.40 Raviliiga Tappara Marschall Match

klo 19.50 Raviliiga Sport  Beast Mode

klo 20.00 Raviliiga SaiPa Royal Date

klo 20.10 Raviliiga KooKoo Fruttifero Luca

klo 20.20 Raviliiga Ilves Rehab

klo 20.30 Raviliiga Kärpät Mercedes Match

klo 21.00 Raviliiga HIFK Mascate Match

 

Muiden kuin Mascate Matchin pohjahinta on asetettu 50 euroon, ja minimikorotus edelliseen tarjoukseen on 50 euroa. Mascate Matchin pohjahinta on 500 euroa ja minimikorotus niin ikään 500 euroa.

Jättääkseen tarjouksia Raviliiga-hevosesta, ostajan täytyy rekisteröityä huutokauppasivustolle (auction.hevoshuutokaupat.fi). Hevosten myyntiajat loppuvat edellä mainittuina aikoina, mutta voivat siirtyä eteenpäin, jos tarjouksia tulee viimeisillä minuuteilla. Jos viimeinen tarjous hevosesta on tehty viimeisen kolmen minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina kolme minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen. Huutokauppa sulkeutuu lopullisesti, kun uusia tarjouksia ei ole tehty kolmen minuutin kuluessa.

Raviliiga-hevosten myyntiä seurataan myös Vermon 30.12. ravien studiolähetyksessä. Vermon raveja voi katsoa muun muassa Veikkauksen TotoTV:llä, CMorella ja Ruutu+ -palvelussa.

Raviliiga-hevosten huutokauppasivusto >>

Raviliigan sarjataulukko >>