Hyppää sisältöön

Ravilähetykset TV:ssä saavat jatkoa – Seuraa Kavioliigaa antenniverkon kanavapaikalta 26

Ravikatsojille on tarjolla lisää jännittäviä hetkiä kotisohvilla! Raviurheilun pääsarjan osakilpailut sekä muut parhaat ravisisällöt esitetään Digitan antenniverkon kanavapaikalla 26. Hevosurheilu ja Maaseudun Tulevaisuus tarjoavat kanavan ravilähetykset vuoden 2019 loppuun asti.

Raviurheilun keskusjärjestön Suomen Hippoksen toimitusjohtaja Vesa Mäkinen sanoo, että kanavapaikka 26 on osoittautunut merkittäväksi väyläksi raviurheilun seuraamiseen.

”Olemme todella iloisia ja innoissamme siitä, että nyt myös uuden pääsarjan Kavioliigan osakilpailut esitetään antenniverkon kanavalla 26”, Mäkinen sanoo.

”Myös ensimmäinen Kavioliiga Grand Prix 16. marraskuuta esitetään kanavalla 26. Lisäksi Grand Prix -lähdöt nähdään Yleltä, kun Kavionjälkiä-ohjelma saa jatkoa. Nämä ovat erittäin merkittäviä asioita lajin tunnettuuden ja suosion kasvattamisen kannalta, minkä eteen teemme keskusjärjestössä lujasti töitä”, hän jatkaa.

Antenniverkon kanavapaikalla 26 voit seurata jokaista Kavioliiga-osakilpailua sekä päivän muita ravilähtöjä lauantaisin kello 15.15 alkaen. Kavioliiga Grand Prix -päivän lähetysajasta tiedotetaan erikseen. Ohjeet kanavahaun tekemiseksi löydät täältä.

Kavioliigaa ja viikon kaikkia ravitapahtumia voi seurata ilmaiseksi Veikkauksen TotoTV:n välityksellä. Katselu vaatii rekisteröitymisen Veikkauksen etuasiakkaaksi. Kavioliiga-ravit näet suorana TotoTV:stä, ja lähetyksessä on myös asiantuntijoiden tähdittämä studiolähetys, jossa pureudutaan tarkemmin päivän osakilpailuihin. Maksua vastaan voit tilata TotoTV:n lähetykset televisioon kaapeli- ja iptv-jakelusta. Kavioliiga-ravit näkyvät myös Ruutu+ -palvelussa ja CMorella.

Näin seuraat Kavioliigaa – lue lisää raviurheilun uuden pääsarjan verkkosivuilta!