Hyppää sisältöön

Ravikesä -kiertue mukana Killerin Eliitti -viikonlopussa

Suomen Hippos starttaa Ravikesä 2017-kiertueelle, joka kulkee läpi Suomen kesäkuusta alkaen. Kampanja keskittyy suurtapahtumiin. Tarkoituksena on järjestää ennakkotapahtuma kiertuepaikkakunnilla ja tuoda raviurheilu ja hevoset ihmisten lähelle ja tietoisuuteen. Yhteistyökumppaneina kiertueella toimivat Fortum Horse Power, Veikkaus ja Subaru.

RAVIKESA_2017_Killerin_Eliitti_some_1200x628px
Ravikesä 2017-sivustolta löytyy myös kilpailu, josta voi voittaa VIP-paketin Vermon Kuninkuusraveihin. Suomen Hippos etsii ravi-innostuneilta kesäravimuistoja tai jos niitä ei vielä ole, ajatuksia siitä, mitä kesän raveilta voi odottaa. Parhaimmat muistot julkaistaan anonyymisti Hippoksen Facebook-sivuilla.


Ravikesä 2017-kiertue alkoi Hevoset Kaivarissa-tapahtumasta ja huipentuu Vermon Kuninkuusraveihin elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Kiertue pysähtyy kesän aikana mm. Jyväskylän keskustassa, Kokkolan torilla ja Lahden satamassa sekä Kouvolan ruokafestareilla. Screen-rekka matkaa mukana lähes jokaiseen ennakkotapahtumaan.


Monilla kiertuepaikkakunnilla pääsee kosketukseen oikeiden hevosten kanssa, sillä pisteelle saapuu poni tai hevonen ihasteltavaksi. Kiertueella jaetaan ilmaislippuja maakuntaratojen kesän raveihin, pois lukien Toto76-ravit ja muut suurtapahtumat. Pisteellä pääset tutustumaan paikalliseen Raviliigaan ja voit ostaa osuuden liigasta itsellesi tai vaikka lahjaksi.


St Michel-viikonloppuna kiertue pysähtyy Mikkelin torilla, jossa mukana on myös Veikkaus ja näin ollen pelimahdollisuus sekä Suomen että Ruotsin lounasraveihin, ja myöhemmin illalla Tampereen raveihin. Screen-rekka matkaa kiertueen mukana lähes joka paikkakunnalle ja Mikkelissä screeniltä voi koko päivän ajan seurata raveja. Myös muilla paikkakunnilla näytetään päivän lounasraveja screeniltä vaikka itse tapahtumapisteellä ei pelimahdollisuutta olekaan.

 

Nähdään toreilla ja turuilla – Ravikesän kiertueella

www.ravikesa.fi