Hyppää sisältöön

Ravikesä jatkuu – kolmas Superlauantai ravataan 24.8. Porissa ja Jyväskylässä

Vuoden kolmas ja viimeinen Superlauantai järjestetään 24. elokuuta Porissa ja Jyväskylässä. Luvassa on muun muassa erittäin mielenkiintoinen 5-vuotiaiden suomenhevosten Derby.Historian kolmas Superlauantai tarjoaa jälleen huippu-urheilua kahdella paikkakunnalla, eikä suuren suosion saavuttanut tapahtuma varmasti jätä ketään kylmäksi tälläkään kertaa. Lauantaina Jyväskylän Killerin raviradalla nähdään 5-vuotiaiden suomenhevosten Derby sekä molempien ponikategorioiden Poniderbyt, ja Porin radalla juhlistetaan ravien lomassa tuoretta ravikuningatarta Vieskerin Virvaa, joka toi kuningattaren tittelin 26 vuoden tauon jälkeen Satakuntaan. 500:lle ensimmäiselle on luvassa kakkukahvit. 

Tapahtuma alkaa molemmilla radoilla klo 16.30 ja sen aikana ravataan yhteensä 16 lähtöä sekä kolme ponilähtöä. Molempia raveja on mahdollista seurata yhtä aikaa – toisen paikkakunnan lähdöt esitetään katsomoalueen näytöillä. Kilpailuiden päätteeksi molemmat radat tarjoavat ravikansalle myös iltaohjelmaa.  

Ensimmäinen Superlauantai järjestettiin helmikuussa Kuopion ja Turun raviradoilla, ja toukokuussa kilpailtiin Lahdessa ja Oulussa. Tapahtumat ovat saaneet kiitosta yleisöltä ja myös Veikkauksen näkökulmasta ne ovat olleet onnistuneita – pelikate on ollut jopa suurempi kuin Kuninkuusraveissa.  

Superlauantain lähtölistat julkaistaan ravipäivän kohdalla maanantaina 19. elokuuta Hippoksen Heppa-järjestelmässä.

Lisätietoja Superlauantaista täältä
Killerin raviradan Keskisuomalainen Derby & Superlauantai Facebookissa


Lisätietoja:

Kari Nyyssönen
Toimitusjohtaja
Killerin ravirata
kari.nyyssonen@killeri.fi
010 3210261

Jose Laaksonen
Toimitusjohtaja
Porin ravit
jose.laaksonen@porinravit.fi
040 7534615

Suvi Hakkarainen
Viestintäpäällikkö
Suomen Hippos ry
suvi.hakkarainen@hippos.fi
040 7760530