Hyppää sisältöön

Ravikarnevaalien lähtölistat valmiit – ennennäkemättömän tasokkaat ravit

Vermon Suomi-Ruotsi Ravikarnevaaleihin lähtölistat ovat valmistuneet ja muodostavat kauttaaltaan ennennäkemättömän kovatasoiset ravit.

”Hevosia ilmoitettiin kaikkiaan yli 350. Taso on todella kova. Jouduimme joistain lähdöistä karsimaan todella hyviä hevosia, jopa sellaisia joilla oli yli 1000 karsintapistettä”, Vermon Raviradan kilpailusihteeri Timo mahlamäki kertoo.

 
Päivän vajaasta 166 kilpailijasta reilut 42 on ruotsalaisia. Kilpailukutsu sisälsi säännön, jonka mukaan kaikkiin Toto75-sarjoihin pääsee mukaan vähintään neljä hevosta molemmista maista. Ruotsi tarvitsi tätä sääntöä yhden hevosen kohdalla - Suomi ei kertaakaan.
Laadukkaan ravipäivän päälähtö on 7.lähtönä ajettava Talvimalja, jossa Suomen lippua pitävät korkealla hiukan ruotsalainenkin Womanizer, Target Hoss ja  Sanda Spirit. Kovimpia ruotsalaisia ovat  I Won´t Dance ja Victoria Sisu.
”Ilmoitettujen hevosten taso ja määrä osoitti sekä Suomessa että Ruotsissa tähdätyn tähän päivään. Lähdöt ovat erittäin mielenkiintoisia, huipentuen Talvimaljaan. Mukana ovat myös lähes kaikki Suomen ja Ruotsin huippuohjastajat ja - valmentajat. ”

 
Ravit alkavat 7.1. klo 13.45. Ravipäivä ajetaan ruotsalaisten aikataulun mukaisesti, jolloin kolmen ensimmäisen lähdön jälkeen pidetään reilun puolen tunnin tauko, jonka jälkeen ajetaan kaikki Toto75-lähdöt ja suoraan niiden jälkeen ravien loput kaksi lähtöä.

TV2:n ensimmäinen Toto75-lähetys, Ravisuora, alkaa klo 18.10.

 
Lisätietoja Ravikarnevaalien internetsivuilta: www.vermo.fi/ravikarnevaalit

 
Ravikarnevaalien lähtölista heppajärjestelmästä