Hyppää sisältöön

Ratsuvarsat esillä EBEF-Show’ssa 10.-11.9.

Ratsuvarsat valtaavat Ypäjä-hallin European Breeding Event Finland-Show’ssa tulevana viikonloppuna 10.-11. syyskuuta. Tapahtumassa nähdään yhteensä noin 60 maitovarsaa ja 10 Open Sale -luokan nuorta hevosta sekä 22 jalostusarvosteltavaa ja kantakirjattavaa tammaa. Myynnissä olevia varsoja on liki 50.

Orivarsa Concreto

Ratsuhevos- ja ratsuponivarsojen kärkitapahtuma järjestetään Hevosopiston Ypäjä-hallissa. Tapahtuma alkaa lauantaina tammatesteillä ja kantakirjauksilla sekä nuorten hevosten Open Sale -luokalla. Viikonloppu huipentuu sunnuntaina, jolloin nähtävillä ovat maitovarsat sekä päivän päätteeksi valitaan paras FWB-, hannover- ja oldenburg-varsa ja koko näyttelyn Best In Show. Varsat palkitaan raha- ja tuotepalkinnoin.


Tapahtumat maneesissa alkavat lauantaina klo 15 ja sunnuntaina klo 9.30. EBEF-Show’hun on yleisöllä vapaa pääsy ja ilmaisen katalogin voi ladata alla olevan linkin kautta.

 

KATALOGI

 

Lisätietoja ja tapahtuman aikataulu löytyy osoitteesta ebef-show.sporttisaitti.com.

 

EBEF-Show’ssa mahdollisuus hevosen tietokantaan merkitsemiseen

EU:n tunnistusasetus vaatii, että jokaisella hevosella tulee olla tunnistusasiakirja ja hevosen tiedot tulee merkitä tietokantaan. EBEF-Show’ssa hevosen tietokantaan merkitseminen on mahdollista Ypäjä-hallissa sijaitsevassa kansliassa Suomen Hippoksen edustajan toimesta. 

 

 

European Breeding Event Finland -show (EBEF-show) on ratsuhevosvarsojen arvostelu- ja myyntitapahtuma. Tapahtumassa myös kantakirjataan ratsuhevostammoja ja tammoilla on mahdollisuus suorittaa tammatestit hannover ja oldenburg -kantakirjoissa. Vuonna 2016 EBEF-Show järjestetään seitsemännen kerran. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Hevosopisto Oy, Ratsujalostusliitto ry, Suomen Hannoveryhdistys ja Suomen Hippos ry.