Hyppää sisältöön

Ratsuoripäivien toinen vaihe tulevana viikonloppuna

Ratsuoriiden oritestit suoritetaan loppuun tulevana viikonloppuna. Poikkeustilanteesta johtuen tilaisuus viedään läpi ilman yleisön ja median läsnäoloa.

FWB- ja SRP-jalostukseen tarjottavien oriiden testeissä Ypäjän Hevosopistolla ovat lauantaina 16.5. vuorossa 3-vuotiaat este- ja ratsuponioriit, sunnuntaina 17.5. on askellajiorien vuoro. Lauantaina oriit suorittavat aamupäivällä hevostarkastuksen, rakennearvostelun sekä irtohypytyksen, ja iltapäivällä ratsuhevoset esitetään ratsain oman ratsastajan kanssa. Sunnuntaina oriit suorittavat aamupäivällä hevostarkastuksen ja rakennearvostelun sekä 3-vuotias ori juoksutuksen. Iltapäivällä vuorossa on ratsain esittäminen oman ratsastajan kanssa. Suoritustensa jälkeen oriit lähtevät kotimatkalle.


Orilautakunta saa vahvistusta riveihinsä, kun lautakunnan monivuotinen jäsen Mikael Nolin antaa kommenttinsa oriiden suorituksista etäyhteydellä. Orilautakunnan päätökset ilmoitetaan lautakunnan palaverin jälkeen omistajille puhelimitse ja tulokset julkaistaan Heppa-järjestelmässä.

Oritestit alkavat lauantaina n. klo 9.30 ja sunnuntaina n. klo 10. Lisäinfoa päivien kulusta ja aikataulusta annetaan testipäivän aamuna. Tilaisuudesta tallennetaan kuvamateriaalia Hippoksen kuvapankkiin median käytettäväksi. Päivän tunnelmia voi seurata Ratsuoripäivien Facebook-sivulta. 

Lauantai 16.5.


3v. este

Adamas (FWB) 

Coco Bongo Beach (Rheinlander)

Hepohaan Leopold (FWB)

Quillan KS (FWB) POISSA

ST Inspector (FWB)

Ratsuponijalostukseen tarjottavat oriit:

3v.

Springhill Rhion (Welsh sec. B)

Prince of Hearts (NF)

Willow Wind (NF)

Sunnuntai 17.5.

3v. askellaji

Don Henry (Hannoveraner)

4-5v. askellaji

Legend Blackjack (FWB)

Manifico (Westfalen)

Rockington (FWB)

 * klikkaamalla oriin nimeä ohjautuu sen tietoihin Heila-jalostustietojärjestelmäänRatsuoripäivien nettisivu

Toivomme hevosten taustajoukoilta joustavuutta ja ymmärrystä edelleen voimassaolevien koronarajoitusten suhteen. Haluamme omassa toiminnassamme välttää kaikki turhat terveysriskit, joten hevosen kanssa paikalle saa tulla vain kaksi (2) henkilöä. Paikan päällä Ypäjän Hevosopistolla noudatamme ja toivomme jokaisen huomioivan vastuullisen toimintatavan niin hygienian kun turvavälien suhteen. Rajoitusten noudattaminen on edellytys sille, että pääsemme lähitulevaisuudessa palaamaan normaaleihin näyttely- ja tapahtumarutiineihin. Kiitos yhteistyöstä!

Lisätiedot:


Sanna Uotila p. 020 760 5257 sanna.uotila@hippos.fi
Minna Mäenpää p. 020 760 5250 minna.maenpaa@hippos.fi