Hyppää sisältöön

Ratsuoripäivät 26.–29.3. Ypäjän Hevosopistolla

Ratsuoripäivillä jalostuslupaa hakevat suomalaisen lämminverisen ratsuhevosen ja suomalaisen ratsuponin jalostukseen tarjottavat oriit. Ilmoittautuminen päättyy 13.2.


Ratsuoripäivillä jalostuslupaa hakevat suomalaisen lämminverisen ratsuhevosen ja suomalaisen ratsuponin jalostukseen tarjottavat oriit. Nuoret oriit suorittavat oritestin ja vanhemmat hakevat lupaa kilpailutulosten perusteella.


3-vuotiaat oriit ilmoitetaan joko askellaji- tai estepainotteiseen suorituskyvynkokeeseen. Mikäli oriilla on ulkomainen testitulos, voidaan se hyväksyä sen perusteella jalostusluokkaan II. 

4–5-vuotiaat oriit ilmoitetaan joko este- tai askellajipainotteiseen suorituskyvynkokeeseen. Ori voidaan hyväksyä myös ulkomaisen testituloksen perusteella.  

6–8-vuotiaat voidaan hyväksyä kilpailusuoritusten tai ulkomaisen testituloksen perusteella. Oriit jalostusarvostellaan lauantaina. 

9-vuotiaat ja vanhemmat hyväksytään joko ulkomaisen testituloksen tai kilpailutulosten perusteella. 


Lue lisää: Ratsuoripäivät 2020


Ratsuoripäiville ilmoittaudutaan Hippoksen Heppa-järjestelmän näyttelykalenterin kautta 13.2.2020 mennessä. Ilmoittautumista varten tarvitaan Oma Talli -tunnukset.  

Jälki-ilmoittautuneina huomioidaan vain ilmoittautumisajan jälkeen maahantuodut oriit, joiden osalta viimeinen ilmoittautumispäivä on 3.3.2020. Hippos suosittelee, että Ratsuoripäiville osallistuvat oriit tuodaan Suomeen viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.  

Tervetuloa Ratsuoripäiville!


Lisätietoja:


Minna Mäenpää

Jalostusjohtaja

020 760 5250

040 511 2067

minna.maenpaa@hippos.fiSanna Uotila

Jalostusassistentti

020 760 5257 

sanna.uotila@hippos.fi


Suomen Hippos