Hyppää sisältöön

Ratsuoripäivät 2020 lipunmyynti on avautunut

Ratsuoripäivien ennakkolippujen myynti on alkanut Hevosopiston sivujen kautta. Tapahtuman ohjelma julkaistaan Suomen Hippoksen ja Hevosopiston sivuilla välittömästi aikataulujen varmistuttua.

Ratsuoripäivillä on jälleen tarjolla monipuolista ohjelmaa - päätähtinä tietysti itse oriit, joita tänä vuonna on paikalla ilahduttavan laaja ja laadukas joukko - mukaan on ilmoitettu jo yli 20 ratsu- ja ponioria.

Ruotsissa menestyksekkäästi nuoria hevosia kouluttava kouluratsastaja Yvonne Österholm pitää Ratsuoripäivien yhteydessä klinikan ja toimii koeratsastajana kouluoreille. Muina testiratsastajina nähdään Janna Jensen (este), Mira Mahosenaho (ratsuponit).

Yvonne Österholmin klinikkaan kutsutaan viisi ratsukkoa, jotka julkaistaan maaliskuun aikana. Perjantaina järjestetään kutsukilpailu, jossa tuomaristo ja Yvonne Österholm arvioivat kotimaisia ratsuhevosia. Lauantaina mukana ovat myös ratsu- ja pienhevossuunnan suomenhevoset (rakenne ja estekoe). Suomenhevosten oripäivät jatkuvat vielä sunnuntaille, jolloin tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Ennakkoliput ovat myynnissä Hevosopiston sivujen kautta.

Hinnat:
(Huom. lauantain klinikkalippu ostettava erikseen.)

Oripäivien liputEnnakkoOvelta
Päivälippu15 e17 e
Päivälippu + katalogi20 e23 e
Kahden päivän lippu 25 e27 e
Kahden päivän lippu + katalogi30 e33 e
Yvonne Österholm -klinikka
(ei sisällä sisäänpääsyä Oripäiville) 
50 e55 e

Tapahtuman ohjelma ja aikataulut päivittyvät maaliskuun alussa:

Ratsuoripäivät 2020Lisätietoja:

Jalostusassistentti

Sanna Uotila

020 760 5257
sanna.uotila@hippos.fi