Hyppää sisältöön

Ratsujen ja ponien näyttelykausi päästään aloittamaan Nurmijärveltä heinäkuun lopussa

Poikkeuskevät on myllännyt näyttelykalenteria ratsujen ja ponien osalta. Heinäkuussa päästään kuitenkin avaamaan kesän näytelykalenteri.

FWB-ori DiMaggio P 227 Kuva: Leena Kahisaari

Ratsujen ja ponien näyttelykausi päästään aloittamaan Nurmijärveltä heinäkuun lopussa. Alkukaudesta peruuntuneiden Nurmijärven ja Ruukin näyttelyille on löydetty korvaava päivä, ja Seinäjoen näyttely pidetään FWB-yhdistyksen Kyvyt Esiin -karsinnan yhteydessä (päivämäärä varmistuu myöhemmin). Niin ikään ratsuhevosten Laatuarvostelu toteutuu, ja sen ajankohta varmistuu vielä myöhemmin.


Näyttelyt järjestetään joiltain osin erityisjärjestelyin ja hygieniaan sekä ihmisten välisiin kontakteihin huomiota kiinnittäen.  

Tänä vuonna näyttelykautta jatketaan siten, että ponit ja hevoset esitetään samoissa näyttelyissä. Tällä pyritään turvaamaan osallistujamäärä sillä tasolla, että näyttelyt pystytään järjestämään.


Näyttelytoiminta uudistuu 2020 siltä osin, että paikalla on aina kun suinkin mahdollista kaksi Hippoksen toimihenkilöä. Toinen hoitaa kanslian sekä mittaukset ja toinen avustaa tuomareita sekä kirjaa tulokset välittömästi Heppa-järjestelmään.  


Ajantasainen ja päivittyvä näyttelykalenteri löytyy Heppa-järjestelmästä. Lisätietoja:


Sanna Uotila

jalostusassistentti

020 760 5257
sanna.uotila@hippos.fi