Hyppää sisältöön

Ratsuhevosten tamma- ja varsanäyttelykausi 2019 käynnistyy Kasvattajapäivien karsinnalla

Uudella konseptilla järjestettävän nuorten ratsuhevosten Kasvattajapäivien ensimmäinen karsinta käydään 16. toukokuuta Lapinjärven Ratsastuskeskuksessa Maaningalla. Karsintaan ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 5. toukokuuta. Toinen karsinta on vuorossa Pornaisissa Master Dressagen Oy:n tiloissa 29. toukokuuta kansainvälisen kouluratsastuskilpailun ja hevoshuutokaupan Tulevaisuuden Toivot ja Tähden IV yhteydessä. Pornaisten karsintaan voi ilmoittautua sunnuntaihin 12. toukokuuta saakka. Finaali järjestetään 31. toukokuuta ja voittajalle on luvassa jopa 500 euroa.

Kasvattajapäivät2018 002
Viime vuonna Marika Rättö iloitsi Kasvattajapäivillä hevosensa Chacoon's Girl kanssa. Kuva: Leena Kahisaari

Kasvattajapäivien karsinnoista finaaliin pääsee 12 hevosta. Finaali käydään perjantaina 31. toukokuuta toisen karsinnan lailla Pornaisissa. Finaalipäivänä TTT-kisassa on kouluratsastusluokkien jälkeen vuorossa Hevoshuutokauppa. Finaalihevoset pääsevät esiintymään hienoihin puitteisiin keskelle kansainvälistä tunnelmaa. Finaalihevosille on luvassa Master Dressage Oy:n lahjoittamat rahapalkinnot voittajan kuitatessa kokonaisuudessaan 500 euroa.

Lisätietoja

www.hippos.fi/kasvattajapaivat

Näyttelykausi pyörähtää käyntiin tammojen ja rotuponien osalta Nurmijärvellä 22. toukokuuta, jonne ilmoittautuminen päättyy myös sunnuntaina 5. toukokuuta.   

Ilmoittautuminen näyttelyihin tapahtuu Heppa järjestelmän kautta

Lisätietoja 

Sanna Uotila 

Puh. 020 760 5257
sanna.uotila@hippos.fi