Hyppää sisältöön

Ratsuhevosten ja ponien näyttelypalkkioita maksettu

Näyttelypalkkiot ovat yksi osa hevoskasvatukseen kohdennettavaa tukea, joka maksetaan Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti hevoskasvatuksen ja hevosurheilun edistämiseen käytettävästä osuudesta Veikkaus Oy:n tuotosta.

varsa poninayttely copy

Jalostusarvostelu- ja jälkeläispalkkiot

Ratsuhevosten ja -ponien sekä rotuponien jalostusarvostelu- ja jälkeläispalkkiot vuodelta 2017 maksettiin 22.11.2018. Yhteensä palkkioita maksettiin lähes 44 000 € noin 180:n hevosen ja ponin kasvattajalle ja omistajalle. Jalostusarvostelu- ja jälkeläispalkintojen jakoperusteet ja palkkiosummat löytyvät täältä

 

Varsanäyttelypalkkiot 2017


Ratsuhevosten ja -ponien sekä rotuponien varsanäyttelypalkkiot vuodelta 2017 maksettiin 22.11.2018. Palkkioiden summa oli yhteensä yli 45 000 € ja palkkioita maksettiin noin 300 varsan omistajalle. Jakoperusteet ja palkkiosummat löytyvät täältä.

 

Laatuarvostelun, Laatuponikilpailun sekä Kansallisen Poninäyttelyn palkkiot 2018


4-vuotiaiden ratsuhevosten Laatuarvostelun ja poneille suunnatun Laatuponikilpailun 4-vuotiaiden luokan palkkioita maksettiin 22.11.2018 yhteensä yli 7000€. Jakoperusteet ja palkkiosummat löytyvät täältä.

Kansallisen Poninäyttelyn rotukehien palkkioita on maksettu 9.11.2018 näyttelyn sääntöjen mukaisesti yhteensä 7500€.

 

Ilmoita tilitietosi 7.12.2018 mennessä


Palkkiot on maksettu suoraan omistajien tileille, mikäli tilitieto on ilmoitettu Suomen Hippokseen. Puuttuvista tilinumeroista on lähetetty omistajille tiedustelut. Jotta palkkio voidaan maksaa, tulee tilinumero ilmoittaa Suomen Hippokseen 7.12.2018 mennessä. Tämän jälkeen saapuneita ilmoituksia ei enää huomioida. Maksatus sulkeutuu vuoden vaihteessa, joten tämän jälkeen kyseisiä palkkioita ei voida maksaa.

 

Henkilökohtaisesti omistetun hevosen osalta tilitiedon voi ilmoittaa Heppa-järjestelmään Oma talli-tunnuksilla. Alaikäisen lapsen tilitieto tulee ilmoittaa kirjallisesti huoltajan allekirjoittamalla ilmoituksella. Yhteisomistuksen tilitieto tulee ilmoittaa kirjallisesti ja ilmoituksessa tulee olla kaikkien osapuolien allekirjoitukset. Tallinimen puolesta ilmoituksen allekirjoittaa edustaja.