Hyppää sisältöön

Ratsastaja- ja tutustumisravit Vermossa keskiviikkona 13.9.

Vermon raviradalla ravataan 13.9. rakkaudesta hevoseen ja tarjotaan mahdollisuus tutustua raviurheilun hienouksiin, uljaisiin ravureihin, montéhevosiin ja hevosalan ammattiosaajiin. Tapahtuma järjestetään hevosalan ja Suomen juhlavuoden #yhdessä -hengessä.

Illan jännittävässä ohjelmassa on tarjolla tandemnäytöslähtö, jossa muutamalla onnekkaalla on mahdollisuus päästä kokemaan raviurheilun huuma raviradalla tandemkärryiltä ohjastaen ravihevosen läpi näytöskilpailun nuoren ammattiohjastajan varmistaessa takaritsillä.

Mitä? Ravit näytöslähtöineen ja oheisohjelmineen kaikille kiinnostuneille. Ilta hyvässä seurassa hevosurheilun aitiopaikalla. Illan juontaa Laura Ruohola.

Missä? Vermon raviradalla Espoon Leppävaarassa.
Milloin? Keskiviikkona 13.9. klo 16.00 alkaen.


Illan ohjelma:
Klo 16.00 Kokoontuminen Vermon pääsisäänkäynnin edessä ja siirtyminen Vermon ravintolakatsomo Ravillaan


Klo 16.15 Tervetuloa -sanat ja kuohuva malja 


Ratsastajan valmentautumisesta kertomassa kouluratsastuksen aluevalmentaja Karita Kotikulma ja raviohjastajan valmentautumisesta Salamakypärien Emma Väre.


Klo 17.20 Tandemlähtö arvotuilla ohjastajilla


Ravit alkavat klo 18.00

Ravien aikana tutustuminen Vermon ravikoulun tiloihin ja mahdollisuus jatkaa keskustelua raviohjastajan ja ratsastajan valmentautumisesta. Peliopastusta 


Mahdollisuus ruokailuun omakustanteisesti. Ilmoittautumisen yhteydessä varatutuista a la carte -annoksista 20 prosentin alennus.

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy sisältäen käsiohjelman. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen 7.9. mennessä. Paikkoja rajoitetusti. Linkki ilmoittautumiseen


Tiedustelut: 

Suomen Hippos ry, Helena Hyvämäki-Mäenpää helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi  040 6464 609
Suomen Ratsastajainliitto ry, Sanna Sassi, sanna.sassi@ratsastus.fi, 040-5537513
Hippolis, Erja Mattila, erja.mattila@hippolis.fi,  045-111 7754


Tapahtuman järjestävät Suomen Ratsastajainliitto ry, Suomen Hippos ry ja Hippolis yhteistyössä Vermon Raviradan kanssa. Mukana myös Vermon ravikoulu ja Salamakypärät. 

Tapahtuman järjestävät Suomen Ratsastajainliitto ry, Suomen Hippos ry ja Hippolis yhteistyössä Vermon Raviradan kanssa. Mukana myös Vermon ravikoulu ja Salamakypärät.