Hyppää sisältöön

Ranch Kelly jäi ilman menestystä Vincennesissä

Ranch Kelly kilpaili tänään Pariisissa Vincennesin raviradalla ajetussa Prix du Languedoc -lähdössä, mutta jäi tällä kertaa kauaksi kärkisijoista. Ohjastaja Hannu Torvinen kertoi, että kilpailu jätti hieman tyhjän olon, eikä suoritus ollut paras häneltä itseltään tai hevoselta.

Ranch_Kelly_arkistokuva3
Ranch Kelly ja Hannu Torvinen. Kuva: Suomen Hippos / Lotta Kosonen
Anne Luttisen valmentama Ranch Kelly jäi volttilähetyksellä matkaan laitetussa kilpailussa jo alkuun ryhmän häntäpäähän, ja ohjastaja Hannu Torvinen sanoi, että lähtötilanteen hän halusikin ottaa varman päälle, jotta askellaji säilyisi ravilla. Ranch Kelly joutui juoksemaan miltei koko 2850 metrin matkan pitkin kolmatta rataa, ja juoksusta tuli raskas.
"Ajattelin, että ensimmäisen puolikkaan aikana vauhti on sen verran hiljaista, että ehditään siinä lähemmäksi kärkeä. Mutta ei ollut kulkua siinä kohtaa, ja lähtö meni tyhmäksi. Oma ajo ei siis oikein onnistunut, mutta ei ollut Kellyssäkään tänään sellaista vetoa kuin mikä olisi voinut olla. Harmittaa, ettei tänään oikein saatu mitään suoritusta aikaiseksi. Vähän tyhjä olo nyt", Hannu Torvinen kertoi lähdön jälkeen. 
Lähdön voiton vei Nicolas Enchin ohjastama tamma Cavalleria. 
Lisätietoja: 
Hanna Laakso
Tiedottaja, Suomen Hippos
hanna.laakso@hippos.fi
040 837 4038