Hyppää sisältöön

Questionmark Me toi onnenkyyneleet kasvattajansa silmiin

Osaomistaja ja -kasvattaja Irma Riitta Tammelin oli paikan päällä Seinäjoella seuraamassa kuusivuotiaan ruunan voittojuoksua.

Seinäjoki Irma-Riitta Tammelin 0119 kuvaaja Hanna Laakso
Questionmark Me -ruunan osaomistaja ja osakasvattaja Irma-Riitta Tammelin ja ohjastaja Olli Koivunen. Kuva: Suomen Hippos / Hanna Laakso

Questionmark Me hallitsi viikon pääravipäivän seitsemännen lähdön tapahtumia. Voiton ohjasti Olli Koivunen, jonka isä Harri Koivunen valmentaa ruunaa. Questionmark Me kiihdytti kisassa ykkösradalta ja piti paikkansa keulassa alusta loppuun saakka.

”En uskaltanut ladata ihan täysillä alussa, ettei vaan tulisi laukkaa, mutta kurvi oikeastaan pelasti meidät, sen avulla saimme pidettyä keulat”, Olli Koivunen kommentoi voittajahaastattelussa.

”Sen jälkeen sai vain nauttia. Hevonen tuntui aivan superhyvältä koko matkan ja olisi varmaan jatkanut samaa vauhtia vielä kierroksen maalin jälkeen”, hän jatkoi.

Ruunan juoksua oli seuraamassa myös sen osaomistaja ja -kasvattaja Irma-Riitta Tammelin, joka otti ilon irti hevosensa menestyksestä. Voitto sai Tammelinin kyynelehtimään.

”Kyllä tämänkin hevosen kanssa on ollut harmaita hiuksia, että eikö tästä pidä nauttia. Terveisiä vaan koko omistajaporukalle, on tämä hienoa”, Tammelin sanoi voittajahaastattelussa.

Ruunan omistaa kimppatalli Soo Sorry Stable ja sitä hoitaa Terri Lehtonen.

Suomenhevosten Valiodivisioonan karsinnassa vahvin oli Antti Ojanperän valmentama ja Santtu Raitalan ohjastama Josveis. Voitto oli Josveisin uran 24. 

Ojanperän talliin meni myös ravien viimeisenä lähtönä kilpailtu lämminveristen avoin ryhmäajo, jonka ykköseksi tykitti Regent Zet. 

Viikon pääravit kilpailtiin lauantaina 19. tammikuuta Seinäjoen ravikeskuksessa. Seuraavana lauantaina päätapahtuma juostaan Lappeenrannassa Lappeen raviradalla.

Seinäjoen tulokset kokonaisuudessaan pääset lukemaan täältä. Vapaasti käytettävissä olevia kuvia pääsee lataamaan kuvapankista

Lisätietoja: 

Hanna Laakso

Tiedottaja

Suomen Hippos

hanna.laakso@hippos.fi

040 837 8403