Hyppää sisältöön

PowerParkin juhannusraveissa kaksi ponien suurkilpailua

PowerParkin raviradalla kesäkuun 22.-23.6. ajetaan jo kolmatta kertaa Nordic King- juhannusravit. Juhannuksen pääkilpailu Nordic King ajetaan lauantaina 23.6. ja kylmäveristen suurkilpailupäivän avajaisina tullaan näkemään Junior Nordic King - avoin mailin ryhmäajo shetlanninponeille. Myös B-poneille on luvassa uusi suurkilpailu, PowerParkin ponimaili.

Viime vuonna Power Parkin juhannusraveissa ajettiin shetlanninponeille ensimmäistä kertaa PowerParkin Ponimaili. Nyt kilpailu muuttaa nimeään Junior Nordic Kingiksi ja isommille B-poneille tarjottava uusi suurkilpailu perii PowerParkin Ponimaili-nimen. PowerParkin Ponimaili on 1609 metrin avoin ryhmälähtö B-poneille ja se ajetaan juhannusviikonlopun avauspäivänä perjantaina 22.6.

Sakkemaali
Ekslätts Sacrifice ja Oona Halme vuoden 2017 Power Parkin ponimailin voittoon. Kakkosena Dynamit  III ja Eveliina Hietanen. Kuva: Ravinetti/Anu Leppänen


- Halusimme lisätä kilpailutarjontaan B-poneille oman ponien suurkilpailun shetlanninponien suurkilpailun lisäksi. Suunnitteilla on lisäksi yhteistä ohjelmaa nuorille ohjastajille yhteistyössä Suomen Hippoksen kanssa, kertoo Emilia Levula PowerParkista.

PowerParkin juhannusraveissa ajetaan perjantaina myös mm. Wahlsten Salamakypärät 2018 –osalähtö sekä montén suomenennätyskoe kylmäverisille. Luvassa on monipuolista oheisohjelmaa viime vuoden tapaan lapsiperheille ja upeat puitteet viettää juhannusta Nordic King -raveissa ja PowerParkin huvipuistossa.

-PowerPark tarjoaa nuorille ohjastajille hienon mahdollisuuden kilpailla upeissa puitteissa. Viime vuonna Salamakypärät pääsivät kisaamaan Karting-radalle ennen varsinaista Salamakypärät –osakilpailua. Mielellämme otamme vastaan myös nuorten omia ideoita tapahtuman kehittämiseksi, valottaa Helena Hyvämäki-Mäenpää Suomen Hippoksesta.

Ponien suurkilpailukalenteri 2018

Lisätietoja:

PowerPark
Emilia Levula
050 383 6652
emilia.levula@powerpark.fi

Suomen Hippos ry
Helena Hyvämäki-Mäenpää
040 6464 609
helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi