Hyppää sisältöön

PowerParkin juhannus tarjoaa suurimmat tähdet lavalla ja raviradalla

Suomen suurin juhannus PowerParkissa Härmässä tarjoaa unohtumattomia elämyksiä koko perheelle.  Tarjonnan takaavat huvipuisto, kansainvälinen artistikaarti ja maailman parhaat kylmäveriravurit maailman uusimmalla raviradalla.

"PowerParkin juhannus on luotu sellaiseksi, että se tarjoaa yhdistelmän unohtumattomia elämyksiä koko perheelle. Huippuesiintyjät sytyttävät varmasti kaikki ja tanssijoita tanssittavat kotimaiset ja ulkomaiset yhtyeet. Uudella raviradalla tullaan näkemään maailman parhaat kylmäveriset ja eiköhän siellä mene monet ennätykset uusiksi", PowerParkin juhannuksen ideoija Pekka Lillbacka toteaa.

Uuden juhannustapahtuman järjestäminen vaatii lukuisan joukon ammattilaisia ja vapaaehtoisia huolehtimaan tuhansien juhannusjuhlijoiden viihtyvyydestä ja palveluista.

"Olemme valmiina vastaanottamaan tuhannet juhannusjuhlijat kolmeksi päiväksi torstaista alkaen. Musiikkimakua on tarjolla Isac Elliotista Eino Gröniin.  Artistit esiintyvät useammalla lavalla ja tanssitilaa riittää 1000 neliön parketilla. Huippuluokan tarjonnasta huolimatta olemme pitäneet pääsylippujen hintatason edullisena", Mikko Kiviluoma PowerParkin johtaja sanoo.

Suuri urakka on ollut uuden raviradan rakentaminen PowerParkin monitoimialueelle. Viimeksi Suomessa on rakennettu ravirata 1980-luvulla.


Jokivarren_Kunkku_VitterVitter ja Jokivarren Kunkku kilpailevat juhannuksen suurkilpailussa Nordic Kingissä.


"Ravirata on valmistunut reilun vuoden tiiviin rakentamisen aikana. Suuri kiitos kuuluu ammattitekijöille, joiden panos on ollut ratkaisevaa tällaisessa aikataulussa. Tavoitteena on ollut rakentaa moderni ja nopea rata, jonka uskoisin olevan ennätyskunnossa heti juhannuksena. Muutkin puitteet, kuten valjastuskatokset, vierastalli ja tornirakennus, on tehty täyttämään nykypäivän vaatimukset", Lillbacka kertoo suururakastaan.

Tähtiloistoa raviradalla ja PowerParkin lavoilla

Nordic King –suurkilpailu on Pekka Lillbackan ideoima ja siitä on tulossa maailman kovin kylmäverikilpailu. Ensimmäistä kertaa saman lähtöauton taakse ryhmittyvät tämän hetken kuumimmat nimet suomalaiset Vitter ja Jokivarren Kunkku sekä ruotsalainen Månprinsen A.M. Norjasta tulee Myr Faksen. Voittaja palkitaan 50 000 euron ykköspalkinnolla.


Nordic Kingin kaksi karsintaerää ajetaan 2100 metrin matkalla juhannusaattona perjantaina ja finaali 1600 metrin matkalla juhannuspäivänä lauantaina. Molempien karsintaerien kolme parasta pääsee finaaliin ja muut kuusi loppukilpailupaikkaa ratkeavat kokonaisaikojen perusteella.

Nordic King 1. karsintalähtö 2100m


1. Siirin Älli / Ahti Antti-Roiko
2. Lassikko / Niko Jokela
3. A.T. Veli / Hannu Hietanen
4. Tuli-Ritari / Jukka Torvinen
5. Fjelstad Goggen* / Antti Ala-Rantala
6. Turoveli / Teemu Okkolin
7. Jokivarren Kunkku / Jorma Kontio
8. Vitter / Mika Forss
9. Marat / Esa Holopainen

Nordic King 2. karsintalähtö 2100m


1. Aki-Vei / Ahti Antti-Roiko
2. Elias Intomieli / Hannu Hietanen
3. I.P. Lento / Olli Koivunen
4. Tuikun Poju / Jukka-Pekka Kauhanen
5. Suivikas / Terho Rautiainen
6. Metkutus / Juha-Matti Paavola
7. Pikkukahveli / Esa Holopainen
8. Diktaattori / Jukka Torvinen
9. Månprinsen A.M.* / Gunnar Melander SWE
10. Myr Faksen / Krister Söderholm NOR


PowerParkin juhannus starttaa liikkeelle torstaina 23. kesäkuuta, jolloin lavalle nousevat teini-idoli Isac Elliot, Suomen parhaaksi yhtyeeksi valittu JVG ja uusi tähti-DJ Alex Mattson.

 

PowerPalacessa tanssitaan tauotta 1000 neliömetrin parketilla, jossa tahdit soittavat Ässät, Charles Plogman, Tommy’s ja Pekkaniskan Pojat. Huvipuisto on avoinna klo 11-19.

Juhannusaattona perjantaina klo 15 käynnistyvät kaksipäiväiset Nordic King –ravit PowerParkin uudella raviradalla. Ohjelmassa ovat muun muassa Nordic Kingin karsintalähdöt ja nuorten ohjastajatähtien Salamakypärien lähtö. Raviradan tapahtumateltassa tanssitaan iltapäivätanssit ja käydään Ravikaraoken SM-karsinnat.


salamat_hyppyNuorten ohjastajien Salamakypärät -kilpailun III osalähtö nähdään PowerParkin radalla.

Salamakypärät III osalähtö

1. Decena / Henna Halme
2. Bel Ari / Toni Ripatti
3. Amanda Hornline / Niko Kärnä
4. Tim Hannibal / Jonny Länsimäki
5. Chamma Chamma / Olli Koivunen
6. Leon Dahlia / Antti-Joonas Heikkinen
7. Dear Josie / Jere Kiveinen
8. Case Closed / Niko Riekkinen
9. Queensland / Emma Väre
10. Joey S / Anu Penttilä
11. Aqua / Jere Hurme
12. Gouann Laukko / Martta Smura


Juhannusaaton iltaa ja yötöntä yötä jatketaan PowerParkin lavalla ja Palace-hallissa tähtiartistien tahtiin aina klo 03:een saakka. Silloin lavalla ovat helikopterilla saapuva Jari Sillanpää, Paula Koivuniemi ja Popeda. Tanssijoita vauhdittavat Marita Taavitsainen, Eino Grön, Ruotsin paras tanssiorkesteri Donnez ja Kyösti Mäkimattila & Varjokuva. Huvipuisto on avoinna 12-24.

Juhannuspäivänä lauantaina 25. kesäkuuta PowerParkin raviradalla ajetaan kylmäverihevosten uuden suurkilpailun Nordic Kingin finaali, jossa voittajaa odottaa 50.000 euron ykköspalkinto. Raveissa käydään myös valtakunnallinen Toto76 –kierros, joten luvassa on todella kovatasoista raviurheilua. Tanssijoille on päivätanssit raviradan tapahtumateltassa.

Juhannuspäivän illalla PowerParkin lavalla musiikista vastaavat kansainväliset tähdet Solid Base, Lagos vs Ian Van Dahl ja Basic Element. Kotimaista väriä lavalle tuo Dj Anssi Honkanen. Tanssiparketilla rytmit antavat Yölintu, Dansebandet Norjasta, Laura Voutilainen ja Agents. Huvipuisto on juhannuspäivänä avoinna 12-24.


www.powerpark.fi            www.nordicking.fi


Lisätietoja,

PowerParkin juhannus:
Mikko Kiviluoma, johtaja, PowerPark, puh. 050 383 6651
Nordic King ravit: Pekka Kaidesoja, viestintävastaava, puh. 040 595 0903