Hyppää sisältöön

Postin lakon vaikutukset Suomen Hippoksen toimintaan

Suomen Hippos suosittelee sähköisten palveluiden käyttämistä kaikissa sellaisissa tapauksissa, kun se on mahdollista.

Hippoksen Oma Talli palvelee asiakkaita sähköisesti. Oma Tallin löydät osoitteesta heppa.hippos.fi/omatalli.

Maanantaina alkanut Postin lakko vaikuttaa myös Hippoksen toimintaan. Postin kautta kulkevien passien, tunnistusten ja omistajanvaihdosten sekä laskujen toimitus hidastuu merkittävästi. Tästä syystä hevosten passeja ei anneta Postin kuljetettavaksi lakon aikana. Maksetut passit toimitetaan asiakkaille joko lakon päätyttyä tai kiireellisissä tapauksissa vaihtoehtoisia toimitustapoja käyttäen.

Asiakkaita pyydetään käyttämään sähköisiä palveluita mahdollisimman laajasti ja olemaan yhteydessä, mikäli kysyttävää ilmenee.

Kiireellisten rekisteröintien yhteydessä tarvittavat dokumentit pyritään toimittamaan Hevosjalostusliitoista Hippokseen vaihtoehtoisia toimitustapoja käyttäen. Passien toimituksesta takaisin omistajalle sovitaan tapauskohtaisesti omistajan kanssa.

Lämminveriset ravihevoset                              anne.sutinen@hippos.fi (varsat) / susanna.back@hippos.fi (tuonnit)

Suomenhevoset                                               soila.lehmusvaara@hippos.fi

FWB, ratsuponi                                                krista.nyqvist@hippos.fi

Rotuponit, islanninhevoset, aasit (myös

tuonti), muut kuin rekisteröidyt hevoseläimet tea.niemi@hippos.fi

Tuontiratsut                                                     mirka.kivelä@hippos.fi

Omistajanvaihdoksen voi tehdä sähköisesti OmaTallissa. Tätä varten tarvitaan tunnukset Heppa-järjestelmään. Omistajanvaihdoksen/omistajatodistuksen voi myös lähettää sähköpostitse Hippokseen. Lakon aikana omistajanvaihdokset käsitellään poikkeuksellisesti ilman passia. Omistajatodistus toimitetaan omistajalle lakon päätyttyä tai vaihtoehtoisesti omistaja voi tulostaa sen tarvittaessa itse OmaTallista. Omistajanvaihdoksen voi käydä tekemässä myös Hevosjalostusliittojen toimipisteissä ja raviradoilla. 

Omistajanvaihdos                                            merja.asplund@hippos.fi

Hallinnanoikeudensiirron voi tehdä sähköisesti OmaTallissa. Tänä varten tarvitaan tunnukset Heppa-järjestelmään. Hallinnansiirron voi myös lähettää sähköpostitse Hippokseen tuttuun tapaan. Muista laittaa mukaan kuitti maksusta.

Hallinnanoikeudensiirto                                   soila.lehmusvaara@hippos.fi

Tietokantaan merkittävien hevosten osalta käsittely on tapauskohtaista.  

Tietokantamerkinnät                                        krista.nyqvist@hippos.fi

Hippoksesta lähtevät laskut näkyvät käyttäjän OmaTallissa ja ne voi myös maksaa suoraan sieltä käsin. Olethan tarkkana mahdollisten kilpailuoikeuksiin vaikuttavien laskujen kanssa, jotta turhia kilpailukieltoja ei pääse syntymään!

Ravikilpailutoimintaan liittyvät laskut               kilpailu@hippos.fi

Jalostusosaston laskut                                    sanna.uotila@hippos.fi

Hippoksen toimisto on auki arkipäivisin klo 8-11 ja 12-16. Sovittaessa myös muut ajat ovat mahdollisia esim. hevospassia noudettaessa. Palvelemme parhaamme mukaan myös Postin lakon aikana.

Hippoksen kaikki yhteystiedot >