Hyppää sisältöön

Poniraviurheilijat ja nuorisotoimijat palkitaan Young Power -gaalassa Oulussa 29.2.

Vuoden 2019 ansioituneita poniraviurheilijoita sekä raviurheilun aktiivisia nuorisotoimijoita ja nuoria juhlitaan ja palkitaan Oulussa lauantaina helmikuun 29. päivä.


Gaalan juonnosta vastaa tuttu juontajapari Viivi Mattinen ja Juha Jokinen.


Oulun raviradalla järjestettävä Young Power -gaala 2019 on järjestyksessään jo 13. Nuorten oma gaala on järjestetty Suomen Hippoksen ja raviratojen yhteistyössä jo vuodesta 2007.

Young Power -gaalassa palkitaan vuoden 2019 onnistujia mm. seuraavissa kategorioissa: Vuoden ponivaljakko, Vuoden nuorisoponi, Vuoden poniravirata, Vuoden aktiiviohjaaja, Vuoden Ponitaituri, Vuoden sykähdyttävin poniravihetki, Vuoden Poniraviliiga sekä nyt jo kolmatta kertaa palkittava Vuoden Ystävä – lisäksi luvassa on uusia palkitsemisia, jotka julkistetaan vasta gaalatilaisuudessa.

"Young Power -gaalan järjestämisvuoro kiertää vuosittain eri puolilla Suomea ja raviratojen nuorisovastaavat saavat itse vaikuttaa siihen, missä gaala järjestetään. Nyt järjestämisvuorossa on Vuoden 2019 raviratana Ravigaalassa palkittu Äimäraution ravirata. Äimäraution uudet ja nykyaikaiset katsomo- ja ravintolatilat Ravintola Äimän Hovissa takaavat puitteet arvokkaalle ja juhlalliselle gaalatilaisuudelle. Gaalajärjestelyt Oulussa ovat kilpailuvastaava Nelli Lindholmin johdolla loppusuoralla ja tulossa on jälleen hieno koko perheen juhla. Gaalan juonnosta vastaa tuttu juontajapari Viivi Mattinen ja Juha Jokinen, luvassa on viime vuosien tapaan yllätyksiä ja upea gaalaillallinen. Tervetuloa Ouluun!” toivottaa Suomen Hippoksen nuoriso- ja koulutustoiminnan koordinaattori Helena Hyvämäki-Mäenpää.  

Gaalaohjelma:

17.30 Ravintola Äimänhovin ovet avautuvat gaalavieraille

18.00 Young Power -gaala 2019

juontajat Viivi Mattinen ja Juha Jokinen

Young Power –gaala on järjestetty vuodesta 2007 lähtien Suomen Hippoksen ja raviratojen yhteistyönä.  Vuoden 2019 Young Power –gaalan järjestelyissä yhteistyössä mukana Äimäraution raviradan ja Suomen Hippoksen kanssa ovat Hankkija, Racing, Hevosurheilu ja MT Ravinetti.

Lisätietoja:

Oulun ravirata

Nelli Lindholm

Oulun ravirata

kilpailuvastaava

p. 040 561 5136

www.oulunravit.fi

Suomen Hippos ry

Helena Hyvämäki-Mäenpää

nuoriso – ja koulutustoiminnan
koordinaattori

helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi

040 646 4609

www.hippos.fi