Hyppää sisältöön

Poniravikilpailutoiminta käyntiin kesäkuussa

Poniravikilpailutoiminta pyritään saamaan käyntiin kesäkuun aikana. Kuudessa poikkeusoloihin valmistelevassa ravikilpailutapahtumassa toukokuussa alkaen ei järjestetä ponilähtöjä.

Kuva: Hippos/Ville Vuorinen

Suomen Hippoksen hallitus päätti ravikilpailutoiminnan aloittamisesta erityisjärjestelyin 1.6. alkaen. Poniravikilpailutoiminta pyritään saamaan käyntiin myös kesäkuun aikana. Kuudessa poikkeusoloihin valmistelevassa ravikilpailutapahtumassa toukokuussa 18.5. alkaen ei järjestetä ponilähtöjä.

 

"Tarkasta päivämäärästä ei voida valitettavasti vielä puhua, kun odotamme Maa- ja metsätalousministeriöltä tarkempia ohjeita ravikilpailujen järjestämiseen. Myös terveysviranomaisten ja aluehallintoviraston linjaukset tulee ottaa huomioon", kertoo poniraviurheilun kilpailutoiminnasta vastaava Anni Järvinen

 

Ajamatta jääneet ponien suurkilpailut pyritään sijoittamaan kalenteriin joko vastaavan hevosten suurkilpailun kanssa, tai ponien suurkilpailu voidaan ajaa myös arkiravien yhteydessä, vaikka hevosten vastaava suurkilpailu olisikin peruttu keväällä kokonaan.

 

Kilpailijoiden on kiinnitettävä erityistä huolellisuutta hygieniaan ja noudatettava ohjeita kilpailupaikalla toimimiseen. Sairaana osallistuminen on kielletty, ja kilpailupaikalla tulee huomioida tarvittava turvaväli. Kilpailupaikalle pääsee vain välttämättömät henkilöt.  

 

Suomen Hippos ja raviradat pyrkivät tarjoamaan kaikille kilpailijoille turvallisen ja parhaan mahdollisen kilpailutoiminnan vallitsevat rajoitukset ja olosuhteet huomioiden. 


Lisätietoja:


Anni Järvinen

Poniraviurheilu

Matkapuh. 040 505 1963

anni.jarvinen@hippos.fi


Tuomo Pekonen

Kilpailupäällikkö

Matkapuh. +358 40 557 3889

tuomo.pekonen@hippos.fi