Hyppää sisältöön

Ponikuninkuusravien sarjat julkaistu – Kaustisen Ponikuninkuusraveissa kattava sarjatarjonta

Kaustisella 12.-13.9.2020 ravattavien Ponikuninkuusravien sarjat on julkaistu. Luvassa on kaikkiaan upeat 22 sarjaa poneille.

Odd Molly ja Oona Halme vuoden 2019 Pikkunäppärin voittajavaljakkona Kaustisen Festivaaliajoissa. Vuoden 2020 Pikkunäppäri B-poneille ja Pikkuviulisti A-poneille ravataan lauantaina 11.7. Kaustisella. Kuva: Hippoksen kuvapankki

Kaustisen ravirata haluaa tarjota monipuolisen sarjatarjonnan poniraviurheilun vuoden tärkeimpään tapahtumaan. Kumpanakin päivänä on tarjolla 10 kärrylähtöä ja niiden lisäksi yksi montésarja lauantaille sekä sunnuntaille. Päälähtöjen lisäksi on sarjoja tarjolla myös hitaammille poneille.Sarja on julkalstu ja löytyvät Heppa-järjestelmästä.

Ponikuninkuusravien pääkilpailuissa A-kategorian ponit eli shetlanninponit, oriit ja ruunat kilpailevat Ponikuninkuudesta ja tammat Ponikuningattaruudesta. B-kategorian ponit eli muut puhdasrotuiset ponit ja ylikorkeat shetlanninponit, oriit ja ruunat kilpailevat Poniruhtinuudesta ja tammat Poniruhtinattaruudesta. Ponikuninkuusraveissa ajetaan myös muun muassa Pikkukunkku ja Pikkuprinsessa. Oheislähtöjen sarjatarjontaan pääsivät vaikuttamaan myös nuoret itse, kun Kaustisen ravirata ja Suomen Hippos kysyivät toiveita oheislähtöjen sarjoille kesäkuussa.

Lauantain 12.9. Ponikuninkuusravien SARJAT TÄSTÄ
Sunnuntain 13.9.Ponikuninkuusravien SARJAT TÄSTÄ


Ponikuninkuusravit ovat poniraviurheilijoiden ja nuorisotoiminnan vuoden päätapahtuma ja suurimmat poniravit Suomessa. Tapahtuma on ollut alusta alkaen kaksipäiväinen. Tänä vuonna Ponikuninkuusravit järjestetään 16. kerran. Kaustinen isännöi Ponikuninkuusraveja ensimmäistä kertaa, historian ensimmäiset Ponikuninkuusravit järjestettiin Turun raviradalla vuonna 2005.

 

Ponikuninkuusravien pääkilpailuissa A-kategorian ponit eli shetlanninponit, oriit ja ruunat kilpailevat Ponikuninkuudesta ja tammat Ponikuningattaruudesta. B-kategorian ponit eli muut puhdasrotuiset ponit ja ylikorkeat shetlanninponit, oriit ja ruunat kilpailevat Poniruhtinuudesta ja tammat Poniruhtinattaruudesta. Ponikuninkuusraveissa ajetaan myös muita oheislähtöjä, muun muassa Pikkukunkku ja Pikkuprinsessa. Suomen Hippos ry järjestää Ponikuninkuusravit yhdessä luvan saaneen raviradan kanssa.