Hyppää sisältöön

Ponikuninkuusraveja voi seurata myös netissä

Joensuun Ponikuninkuusravit järjestetään 10. – 11. elokuuta Linnunlahden raviradalla. Tunnelmaan voi virittäytyä kuitenkin myös kotoa käsin, sillä ravit näytetään suorana Joensuun raviradan Youtube-kanavalla.

Ponikuninkuusravit on monille raviponeille vuoden pääkilpailu. Kuva: Hippos / Hanna Laakso

Suomen suurimmat vuosittaiset poniravit kerää yhteen suuren määrän huippuponeja ja –ohjastajia, ja viikonlopun aikana nähdäänkin yhteensä 20 kovatasoista ponilähtöä. Pääkilpailuissa A-ponit tavoittelevat ponikuninkaan ja -kuningattaren titteleitä, ja B-ponien parhaat kruunataan poniruhtinaaksi ja -ruhtinattareksi. Ravien lisäksi viikonlopun aikana on luvassa paljon oheisohjelmaa muun muassa keppariharrastajille ja muille eläinrakkaille kävijöille. 

Ravien seuraaminen onnistuu myös kotoa käsin, sillä kaikki lähdöt esitetään suorana Joensuun raviradan Youtube-kanavalla. Sekä lauantaina että sunnuntaina lähetys alkaa klo 10.45 ja ensimmäiset ponit starttaavat klo 11.08. Lauantaina pääkilpailujen ensimmäiset osamatkat ajetaan kello 12.38 alkaen ja sunnuntaina kello 12.59 alkaen. Ponikuninkaalliset seremoniat päättävät tapahtuman sunnuntaina noin kello 14.25.

Sähköinen käsiohjelma on julkaistu

Ponikuninkuusravien tarkka aikataulu ja kilpailijoiden tiedot selviävät käsiohjelmasta, joka on julkaistu nyt myös sähköisessä muodossa. Tutustu käsiohjelmaan.


Lauantain lähtölistat > 
Sunnuntain lähtölistat >

Ponikuninkuusravien oheisohjelma >

Lue lisää Ponikuninkuusravien verkkosivuiltaFacebookista ja Instagramista!

Ponien superviikonloppu 10.-11.8.

Elokuun toinen viikonloppu on todellista ponien kulta-aikaa! 10.–11.8. järjestetään samaan aikaan kaksi ponien ykköstapahtumaa, Ponikuninkuusravit Joensuun raviradalla sekä Kansallinen Poninäyttely Ypäjän Hevosopistolla. Viikonlopun aikana Joensuussa ja Ypäjällä tullaan näkemään yhteensä satoja poneja ja myös yleisöä on odotettavissa runsaasti. Molemmat tapahtumat sopivat poniharrastajien lisäksi erinomaisesti perheille ja kaikille eläinten ystäville.

Lue myös:


7.8.2019 Ponikuninkuusraveissa kilpaillaan myös keppareilla ja haasteajossa

7.8.2019 Oona Halmeella on edessään kiireinen viikonloppu: ”Lähdetään metsästämään poneille sitä kirkkainta kruunua”

5.8.2019 Joensuun Ponikuninkuusravien lähtölistat on julkaistu

4.8.2019 Ykkössuosikit Pomona II ja Miniatyr Suomen mestareiksi

3.8.2019 Saphira ja Viivi Mäki-Jaakkola A-ponien montén Suomen mestareiksi jälleen: ”Ihan huikea fiilis”

Lisätietoja:

Tiina Kuosmanen, tapahtumapäällikkö, Ponikuninkuusravit
050 502 0717 
tiina.kuosmanen@pihamaki.fi

Suvi Hakkarainen, viestintäpäällikkö, Suomen Hippos
040 776 0530
suvi.hakkarainen@hippos.fi