Hyppää sisältöön

Ponien Mini-Kultaloimet menivät tutuille nimille

Porin Ravilauantai starttasi kahdella ponien suurkilpailulähdöllä, kun sekä A- että B-ponit mittelivät omissa Kultaloimi-lähdöissään. A-ponien kilpailun loppusuoralla päästiin nauttimaan jännittävästä matsista, ykkössijasta tiukan kamppailun kävivät Pomona II ja Dynamit III.

Dynamit III Eveliina Hietanen Pomona II Oona Halme Pori 270419 kuva Hippos Hanna Laakso
A-ponien Mini-Kultaloimen maalisuoralla kamppailtiin tiukasti voitosta. Kuva: Hippos / Hanna Laakso
Keulassa juossut Oona Halmeen ohjastama Pomona vastasi Eveliina Hietasen ajamalle Dynamitille urheasti maaliin saakka.

”Vaikka Dynamit kiri hyvin, niin meidän voitto oli kyllä tänään varma. Pallot jäi vetämättä”, Oona Halme kertoi voittajahaastattelussa.

Pomona II otti näin jo toisen suurkilpailuvoiton tälle kaudelle. Menestystamma voitti myös kaksi viikkoa sitten ajetun ponien Seinäjoki Racen. 
Miniatyr Pinja Iltanen Pori 27042019 kuva Hippos Hanna Laakso
Pinja Iltasen ja Miniatyrin menestysputki jatkui Porissa. Kuva: Hippos / Hanna Laakso
B-ponien Mini-Kultaloimessa Miniatyrin ja Pinja Iltasen tyrmäävä esitys. 11-vuotias ruuna haki ykkösen kotiin ylivoimaiseen tyyliin. 

Mini-Kultaloimi oli Miniatyrille kauden kolmas startti ja kolmas voitto. Pinja Iltaselle lähtö oli kuluvan vuoden seitsemäs ja samalla seitsemäs täysosuma.

A-ponien Mini-Kultaloimessa 2019 toiseksi sijoittui Dynamit III ja kolmanneksi Granat. B-ponien Mini-Kultaloimen toiselle sijalle ravasi Ernst Ravelli, kolmanneksi Jarmo.  

Ponilähtöjen tulokset kokonaisuudessaan pääset lukemaan Hippoksen Heppa-järjestelmästä