Hyppää sisältöön

Poikkeusjärjestelyitä kesän näyttelyiden osalta

Poikkeustilanteen vuoksi peruuntuneita suomenhevosten ja lämminveristen näyttelyitä pyritään korvaamaan erikoisjärjestelyin. Lämminveristen ratsuhevosten ja ponien osalta tiedotamme näyttelykauden käynnistymisestä myöhemmin. Tammojen jalostusarvosteluun liittyen ole yhteydessä oman alueesi hevosjalostusliittoon.

Tammojen jalostusarvostelutilaisuudet pyritään kesän 2020 mittaan järjestämään tammanomistajien tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan. Jos haluat tammallesi jalostusarvostelun, ole yhteydessä oman alueesi hevosjalostusliittoon. Arvostelutilaisuudet pyritään järjestämään, jos kiinnostuneita osallistujia löytyy. Huomioithan, että ravikilpailusääntöjen mukaisesti tammoja ei jalostusarvostella mikäli ne ovat yli 4 kk tiineitä. Yhteydenotot oman alueen liittoon 26.5. mennessä. Tarkista, mihin hevosjalostusliittoon kuntasi kuuluu.

J-suunnan suomenhevosoriille sekä lv-oriille voidaan järjestää kesäkuun alussa mahdollisuus yksityistarkastukseen normaalin yksityistarkastuksen hinnalla (1500 e + lautakunnan kulut). Ilmoita kiinnostuksestasi 20.5. mennessä: 

jalostusinformaatikko

Susanna Back

020 760 5251

susanna.back@hippos.fi

Kokonaisuudessaan näyttelytoiminta käynnistyy laajemmin syksyllä. Tavoitteena on mahdollisuuksien mukaan lisätä näyttelytarjontaa, tarkennettu kalenteri päivittyy Heppaan tuonnempana. Valtakunnallinen varsanäyttely pyritään myös järjestämään syksyllä, myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Ajantasaisin tieto näyttelyiden ja muiden tapahtumien osalta löytyy Jalostuksen tapahtumakalenterista 2020.Lisätietoja:


Minna Mäenpää

Jalostusjohtaja
020 760 5250
minna.maenpaa@hippos.fi