Hyppää sisältöön

Pinja Lännenpää on Vermon Vuoden Ystävä 2018

Suomen Hippos ja Vermon ravirata palkitsivat Ystäväraveissa Vermon raviradan Vuoden Ystävänä 2018 Pinja Lännenpään Vermon ravinuorista. Pinja palkittiin 100 euron Koskelan Akseli stipendillä ja Suomen Hippoksen kunniataululla.

Raviratojen nuorisotoimijat saivat ehdottaa Vuoden Ystäväksi toiset huomioon ottavan, positiivisen, ystävällisen ja muutenkin esimerkillisesti raviyhteisössä toimivan kotiradan nuoren. Suomen Hippos palkitsi lauantaina  Vermossa järjestetyssä Young Power gaalassa valtakunnallisena Vuoden Ystävänä Kuopion ravinuorten Nea Pitkäsen. Raviratojen Vuoden Ystävät palkitaan omilla kotiradoillaan kevään aikana ja ensimmäisenä vuoorossa oli Vermon raviradan Vuoden Ystävän palkitseminen.

Vermon_vuoden_ystava_HHM
Vermon raviradan Vuoden Ystävä 2018 palkintoa olivat luovuttamassa Vermon raviradan nuorisovastaava Hanna Lepistö, Vermon toimitusjohtaja Heikki Häyhä ja kilpailupäällikkö Miika Lähdeniemi. Kuva: Helena Hyvämäki-Mäenpää

 

''Vuoden Ystävä Pinja Lännenpää on tuttu kasvo monelle täällä Vermossa. Pinjan pyyteetön työpanos on ihailtavaa sekä oppimisen halu raviurheilun saralla on suuri. Pinja on kaikkien kaveri ja haluaa olla avuksi niin nuoremmille kuin vanhemmillekin. Hän ei ole pelkästään hyvä ystävä Ravikoulun hevosille, vaan myös koko Vermon jengille”, perustelee valintaa Vermon raviradan nuorisovastaava Hanna Lepistö.


Koskelan Akseli oli raviurheilun nuorisotoiminnan vuoden 2017 hyväntekeväisyysravuri. Menestyshevonen kilpaili vuoden 2017 ajan Talli Pohjantähden alla- nimissä, kun Talli Pohjantähden alla liisasi Koskelan Akselin omistajiltaan Arja Korpiniemeltä ja Eero Matikaiselta. Koskelan Akselia valmentaa ja ohjastaa Jukka-Pekka Kauhanen ja ruuna on edelleen valmennuksessa Dahlia-tallilla Iisalmessa. Koskelan Akselin vuosi 2019 on käynnistynyt hienosti ja taulussa on jo kaksi voittoa.   


  

Lisätietoja:

Helena Hyvämäki-Mäenpää

Nuorisotoiminnan koordinaattori

Suomen Hippos

helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi

040 646 4609

Vermon ravirata Oy
Vermon ravinuoret
Hanna Lepistö
040 865 1596
hanna.lepisto@hevosopisto.fi
www.vermo.fi

Kuvateksti:

Pinja palkittiin 100 euron Koskelan Akseli stipendillä ja Suomen Hippoksen kunniataululla. Palkintoa olivat luovuttamassa Vermon raviradan nuorisovastaava Hanna Lepistö ja Vermon toimitusjohtaja Heikki Häyhä.