Hyppää sisältöön

Pinja Iltasen H.G. Loreen kilpailee Ruotsin 5-vuotismestaruudessa

Haminalaisen Pinja Iltasen omistama, valmentama ja ohjastama H.G. Loreen nähdään lauantaina 6.10. Ruotsin Färjestadissa ajettavassa B-ponien 5-vuotismestaruudessa.

Färjestadissa ajetaan 14 lähdön poniravit, joissa Iltasella on lähtölistoilla kaksi ponia. Lähdössä kolme starttaa Turussa 16.9. 5-vuotismestaruuden voittanut H.G. Loreen. H.G. Loreen on kilpaillut tänä vuonna 10 kertaa ja tuloksena 9 voittoa ja yksi kolmonen.

43183281_328999451181723_3330468733972905984_n
Pinja Iltanen kävi perjantaina viimeistelemässä H.G. Loreenin Färjestadin raviradalla.

- Lähdimme torstaiaamuna reissuun ja poikkesimme Kangasalan kautta, jossa hieroja Anna-Leea Väisänen vielä viimeisteli ponin lihaksiston reissua varten. Saavuimme Färjestadin radalle tänään perjantaina ennen puolta päivää. Poni on matkustanut hyvin ja on aika virtaisa.

-Kävin vielä tänään viimeistelemässä H.G. Loreenin. Poni oli oma itsensä, pirteä ja hyväntuntuinen ajossa. 5-vuotismestaruudessa meillä on hankala lähtöpaikka, takarivistä huolimatta koitamme sijoittua mahdollisimman korkealle mihin näin kovassa lähdössä vain pystymme, kertoo Pinja Iltanen.

Oman valmennettavansa lisäksi Pinja ohjastaa Färjestadin poniraveissa Camilla Ingerstadin russponi Armania.

- Camilla pyysi minua viime viikolla ohjastamaan Armania ja ohjastan sitä päivän neljännessä lähdössä. Armanista en tiedä vielä paljoa, Camilla kertoi, että poni on hieman arka, mutta rehellinen ja vahva. Pakkia sillä on paljon, mutta valmentajalla on varmaan ollut jokin näkemys ilmoittaa poni noin pitkälle takamatkalle. Lämmityksen verran on huomenna sitten aikaa tutustua siihen, kertoo Iltanen lainaohjastettavastaan.

Teksti: Helena Hyvämäki-Mäenpää

Färjestadin poniravit: startLista_Färjestad - Ponny (pdf) (218.1 KB)