Hyppää sisältöön

Paula Pellinen Nelivetoratojen nuorisokoordinaattoriksi

Nelivetoratojen nuorisokoordinaattorina on aloittanut Paula Pellinen. Pellinen vastaa Nelivetoratojen (Forssa, Riihimäki, Lahti, Teivo) nuorisotoiminnan alueellisesta kehittämisestä.

Nuorisokoordinaattorin tehtävänkuvaan kuuluvat mm. kerhojen suunnittelu sekä kerhonvetäjien ohjaaminen ja tukeminen. Pilotin taustalla on  Nelivetoratojen Aja! -hanke, jonka avulla kehitetään alueen raviurheilun nuorisotoimintaa ja lapsille ja nuorille tarjotaan mahdollisuus erilaisiin retkiin ja ohjattuun kerhotoimintaan.

Nuoriso
Paula Pellinen
Aja! hankkeen avulla on tarkoituksena pilotoida koordinaattorivetoista alueellisen raviurheilun nuorisotoiminnan ohjaustapaa ja tehdä siitä jatkossa pysyvä malli laadukkaaseen nuorisotoimintaan. Vastaavanlainen nuorisotoiminnan aluekoordinaattorin pilottikokeilu toteutettiin Suomen Hippoksen ja Lännenratojen yhteistyönä vuonna 2010. 

Nelivetoalueen raviradoille tarvitaankin nyt innokkaita kerhonvetäjiä ja apuohjaajia. Kerhonvetäjille ja apuohjaajille on tarjolla laadukasta Suomen Hippoksen järjestämää ohjaajakoulutusta sekä mahdollisuus tutustua lähemmin myös raviratojen toimintaan.

Maakuntaradoilla kerhot pyritään aloittamaan helmikuun aikana. Tarkemmasta aikataulusta tiedotetaan raviratojen kotisivuilla heti kun päivämäärät ovat varmistuneet.

Jos olet kiinnostunut toimimaan Nelivetoratojan alueella kerhonohjaajana, otathan yhteyttä!


Lisätietoja: 
Nelivetoradat

Paula Pellinen

p. 0400 213 499
paula.pellinen@pilvenmaki.fi

Lisätietoja raviurheilun nuorisotoiminnasta
sekä ohjaajakoulutuksista:

Suomen Hippos ry

Helena Hyvämäki-Mäenpää

nuorisovastaava

020 760 5246

helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi