Hyppää sisältöön

Parvelan Retu jatkoi ikäluokkansa ykkösenä Pikkupelimannissa

Kaustisen Festivaali-ravien ensimmäisenä päivänä kilpailtiin kaksi suurkilpailua. 4-vuotiaiden suomenhevosten Pikkupelimannin voittoon ravasi Hannu Torvisen ohjastama Parvelan Retu. 5-vuotiaiden lämminveristen Isla-ajon vei Mika Forssin ohjastama Willow Pride.

Parvelan Retu ja Hannu Torvinen hallitsivat Pikkupelimannia. Kuva: Hippos / Hanna Närhinen.

Pikkupelimannissa Hannu Torvisen ohjastama Parvelan Retu otti alun tarkkaillen. Toisen kierroksen alkaessa Torvinen ajoi hevosen johtopaikalle, josta ori piti varmasti voittajaksi. Petri Laineen valmentama Parvelan Retu on voittanut kaikki tämän kauden kilpailunsa. 10 000 euron arvoinen voitto tuli ajalla 28,2a / 2100 metriä.

”Parvelan Retu on nopeampi kuin muut tämän ikäiset suomenhevoset ja sen takia se on vielä toistaiseksi parempi kuin muut. Se ei myöskään ota harha-askelia matkalla kuten tämän ikäiset usein tapaavat ottaa. Tämä on tosi makea hevonen ajaa”, Torvinen kehui hevostaan.

Lakos Team Ay omistaa Parvelan Retun ja hevosen on kasvattanut Marjo Vanninen.

5-vuotiaiden lämminveristen Isla-ajossa nähtiin tiukka kamppailu voitosta. Lähtöä johti pitkään Rose’s Tara, mutta loppusuoran taistelu käytiin Tapio Perttusen ohjastaman Club Nord Elitin ja Mika Forssin ohjastaman Willow Priden välillä. Willow Pride puristi aivan maalilinjalla ykköseksi ajalla 13,3 / 2100 metriä.

”Willow Pride on ollut tosi pitkään hienossa kunnossa ja tehnyt hyviä juoksuja. Marginaalit eivät ole aiemmin olleet meidän puolella, mutta tänään ne olivat”, Forss kertoi.

Isla-ajon 15 000 euron arvoinen voitto on Willow Priden uran suurin. Hevosta valmentaa Markku Nieminen. Willow Priden omistaa ja sen on kasvattanut I.M.T.-Talli Oy.

Kaustisen ravit jatkuvat huomenna lauantaina kello 14. Päälähtönä nähdään Festivaali-ajo, joka ravataan päivän 10. lähtönä noin kello 17.15.

Vapaasti käytettäviä kuvia

Lisätietoja:

Hanna Närhinen

Markkinointi- ja tapahtumakoordinaattori

Suomen Hippos

hanna.narhinen@hippos.fi

040 621 4424