Hyppää sisältöön

Päivitystä Ruotsin raveihin ilmoittautumiseen – kengitys- ja kärrytiedot ilmoitettava 1.3. lähtien

Ruotsin raviurheilun keskusjärjestö ST on tehnyt päivityksiä hevosten ilmoittamiskäytäntöihin. 1. maaliskuuta alkaen ilmoittamishetkellä tulee antaa tiedot hevosten kengityksestä ja mahdollisista jenkkikärryistä.

Kengitys- ja kärrytiedot on 1.3. alkaen ilmoitettava Ruotsin raveihin ilmoittautumisen yhteydessä. Kuva: Hippos/Ville Vuorinen

Maaliskuun alusta 2020 lähtien Ruotsissa on ilmoittamisen yhteydessä ilmoitettava käytettävien kilpailukärryjen tyyppi ja hevosen kengitystiedot.

Suomesta Ruotsin raveihin ilmoitettavien hevosten kengitys- ja kärrytiedot merkitään Hepassa ilmoittautumissivun kommenttikenttään seuraavia lyhenteitä käyttäen:

Kengitystiedot:

CC = kengät kaikissa jaloissa
CO = ei kenkiä takajaloissa
OC = ei kenkiä etujaloissa
OO = ilman kenkiä

Kilpakärryt:

A = aidot jenkkikärryt
H = amerikkalaismalliset kärryt
S = kilpakärryt

Ilmoittamisen jälkeen tietoja voi muuttaa aina siihen asti, kun ravikilpailujen ensimmäiseen lähtöön on aikaa 15 minuuttia.

Mikäli valmentaja haluaa muuttaa ilmoittautumisen yhteydessä annettuja kenkä- ja kärrytietoja, hänen tulee ottaa yhteyttä kilpailut järjestävään ravirataan puhelimitse ennen kilpailupäivää tai kertoa muutoksista sisäänkirjoituksen yhteydessä kilpailupäivänä.

Edellä mainitun ajan jälkeen valmentajalla on vielä oikeus tehdä muutoksia kärryjen ja kengityksen suhteen, mutta ainoastaan ”hitaampaan” suuntaan. Jenkkikärryt saa vaihtaa kilpakärryyn, mutta ei toisin päin, ja kenkiä saa lisätä mutta ei ottaa pois. Nämä muutokset ilmoitetaan sisäänkirjoitukseen.

Lisätiedot:


Jouni Vikström, raviurheilupalvelut/ulkomaan ilmoittamiset, Suomen Hippos

p. 020 760 5247

jouni.vikstrom@hippos.fi