Hyppää sisältöön

Päivitä tallisi kuulumiset someen – käytä tunnistetta #talliarkipyörii

Suomen Hippos kannustaa tallinpitäjiä päivittämään otteita arjen askareista sosiaaliseen mediaan. Käytä tunnistetta #talliarkipyörii ja ole mukana jakamassa nelijalkaisten ystäviemme kuulumisia.

B Helmiina
Päivitä tallisi arkea someen. Käytä tunnistetta #talliarkipyörii. Kuva: Hippos / Irina Keinänen

Koronaviruksen takia elämme poikkeuksellista aikaa, mutta talleilla arki pyörii kaikesta huolimatta. Ole mukana jakamassa nelijalkaisten ystäviemme kuulumisia kaikille, jotka henkilökunnan ja hevosten hyvinvoinnin takia pysyttäytyvät poissa talliympäristöstä. 

Suomen Hippos kannustaakin, että tallit tarjoaisivat hevosten taustajoukoille - ja samalla koko hevosalalle - katsauksen sinne, missä arki jatkuu koronatilanteesta huolimatta. Oli kyseessä sitten tavallisia treenivideoita, yksittäisiä valokuvia tai arjen sattumuksia, kiinnostaa hevosihmisiä varmasti se, mitä talleilla tapahtuu.

Jos talliltanne löytyy oma some-tili, Facebook, Twitter ja/tai Instagram, haastammekin teidät päivittämään sosiaaliseen mediaan aktiivisesti omaa arkeanne. Lisätkää some-päivityksiin tunniste #talliarkipyörii, niin pyrimme nostamaan päivityksiä esille myös Hippoksen kanaviin. Haastoimme viime viikolla jo muutamia talleja mukaan päivittämään kuulumisiaan ja kuvia onkin kertynyt mukava määrä. Ota siis tunniste käyttöön!

Tässä listaa kiinnostavista aiheista:

Treenivideot: Olit sitten yhden hevosen harrastajavalmentaja tai kymmeniä hevosia treenaava ammattilainen, kiinnostavat nämä väkeä aina.

Tallin ”persoonat”: Jokainen hevonen on omanlaisensa persoona. Jos tallistasi löytyy linssilude tai muuten vain esittelyä kaipaava hevosystävä, voisi pieni ”pelaajakortti” olla hauska tapa tuoda tallin asukkaita tutummaksi. Ikä, lempinimi, hoitaja ja vaikka jokin muu hieman henkilökohtaisempi yksityiskohta olisi varmasti kiinnostavaa informaatiota. Samalla tyylillä voitte myös esitellä tallin henkilökuntaa. 

My Day-video/kuvasarja: Monelle ravit saattavat olla tuttuja vain kilpailuiden kautta, eikä tarkkaa käsitystä esimerkiksi tallin työpäivästä ole. Miltä siis näyttää tallinne perinteinen työpäivä? Tätä ei välttämättä tarvitse tehdä yhden päivän aikana, vaan jos tilanne on sopiva, vai perinteistä työpäivää esitellä aina päivä kerallaan. 

- Historia: Mikään ei ole niin kiinnostavaa kuin vanhan koulukunnan tarinankerronta. Asuuko sisälläsi synnynnäinen sanasieppo, ja muistat tarkalleen, miten juoksunkulku meni Vermon heinäkuisissa keskiviikko-raveissa vuonna 2005? Jaa tarinasi!

- Varsa-uutiset: Onko talliinne syntymässä keväällä uusia varsoja? Onko kyseessä emän ensimmäinen jälkeläinen, vai löytyykö tallistanne jo aikaisempien ikäluokkien edustajia? 

Pidetään hevosala esillä myös näinä poikkeuksellisina aikoina - yhdessä tästäkin selvitään! #talliarkipyörii #ravit

Lisätietoja koronavirustilanteesta:

Hevosalalle yhteinen valmiusryhmä tallien hätätilanteisiin (17.3.2020)

Suomen Hippoksen hallitus vahvisti ravien keskeyttämisen, jatkotoimenpiteet valmisteluun (17.3.2020)

Ratsuoripäivät peruttu (16.3.2020)

Ohjeistukset talleille koronavirustilanteessa – seuraa viranomaisviestintää (16.3.2020)

Muutoksia Suomen Hippoksen ja hevosjalostusliittojen järjestämiin tapahtumiin (16.3.2020)

Suomen Hippoksen ohjeistukset kokoontumiskäytäntöihin (13.3.2020)

Hippos toivoo asiakkaiden käyttävän sähköisiä palveluita (13.3.2020)