Hyppää sisältöön

Oulun poniravit ravataan Virpiniemen raviradalla 17.3.

Oulun poniravit on siirretty ajattavaksi Virpiniemen raviradalle lauantaina 17.3. Virpiniemen ravirata sijaitsee n. 20 kilometriä päässä Oulun raviradasta. Virpiniemen raviradalla järjestettiin mm. vuoden 2016 Ponikuninkuusravit, joten kokemusta poniravien järjestämisestä löytyy jo entuudestaan.

Oulun raviradan nuorisovastaava Nelli Lindholm tarttui saman tien toimeen ja otti keskusjärjestöön yhteyttä poniravien siirtomahdollisuudesta. Oulun poniravipäivä on poniharrastajien keskuudessa odotettu tapahtuma ja päätös Pohjolan Hevosystävät ry:ltä Oulun poniravien siirrosta Virpiniemeen saatiin nopeasti. Käytännönjärjestelyt Virpiniemessä ovat jo pitkälle suunniteltuna ja suunnitelmissa on ajaa vielä toisetkin poniravit Oulun raviradalla syksyllä.

-Meillä on Oulun alueella niin hyvä henki hevos- ja poniporukoissa, että kisojen siirtäminen onnistuu. Virpan raviradalla alettiin heti puuhata täydellä tohinalla, jotta poniravit saadaan järjestettyä huippuolosuhteissa. Koetetaan sitten syksyllä ajaa poniravit Äimärautiolla, kun katsomon uudelleenrakentaminen on viety loppuun”, kertoo Oulun Äimäraution raviradan nuorisovastaava ja Virpiniemen Hevosystävät ry:n puheenjohtaja Nelli Lindholm.


Autolähtöjen osalta sarjat tullaan muuttamaan tasoitusajoiksi ja jonkin verran sarjoihin tehdään päivityksiä. Muuten järjestelyt ja ilmoittautuminen pysyvät ennallaan, päivitetyt sarjat julkaistaan tämän päivän aikana Hepassa.


1R0A5903Virpiniemen raviradalla ajettiin Ponikuninkuuravit vuonna 2016. Kuva: Marjukka Mahlamäki


Lisätietoja:

Oulun ravirata
Nelli Lindholm
040 561 5136
nelli.lindholm@gmail.com

Suomen Hippos ry
Helena Hyvämäki-Mäenpää
040 6464 609

helena.hyvamaki-maenpaa@hippos .fi