Hyppää sisältöön

Oma Talliin ja Heppa-järjestelmään uusia ominaisuuksia – tutustu päivityksiin

Oma Tallin uudistukset helpottavat palvelussa maksamista ja jatkossa esim. varsomisilmoitus tehdään uuteen Oma Talliin. Heppa-järjestelmän uudistuksissa muutokset näkyvät erityisesti hevosen ravikilpailuhistoriaa katsoessa. Uusia sarakkeita ravikilpailuhistoriassa ovat kilpailupäivän radan kunto sekä hoitaja- ja valmentajatiedot.

Heppa-järjestelmän uudistuksien myötä hevosen ravikilpailuhistoriassa näkyvät ravipäivän radan kunto sekä hoitaja- ja valmentajatiedot. Kuvakaappauksen esimerkkihevosena toimii Tähen Toivomus.

Hevosen taustahenkilöitä palvelevaan Oma Talli –järjestelmään on luotu parannuksia. Jatkossa järjestelmässä on nähtävillä kootusti henkilön hevoset ja maksamiseen on lisätty uusia palveluita.

Esimerkiksi postiennakkolaskut ovat nähtävissä jatkossa Oma Tallissa. Lisäksi laskujen maksu onnistuu kätevästi ostoskorin kautta, jolloin kerralla koriin voi valita useampia maksuja. Nykyään Oma Tallissa sähköinen tunnistautuminen on mahdollista kaikkien pankkien verkkopankkitunnusten kautta.

Varsomisilmoitus tehdään nykyisin myös uuden Oma Tallin puolella. Ohje päivittyy nettisivuille lähiaikoina.

Heppa-järjestelmä sisältää tiedot kaikista Suomeen rekisteröidyistä hevosista, ravikilpailuista ja hevosnäyttelyistä. Näkyvin uudistus Hepasta löytyy ravikilpailutuloksista, johon on lisätty uusia sarakkeita. Jatkossa ravikilpailutuloksista on nähtävissä mm. radan kunto sekä kilpailuhetken valmentaja- ja hoitajatiedot. Kilpailuajan vieressä näkyvä "K" merkitsee taas sitä, että hevonen on juossut 1000 metrin kohdalla keulapaikalla.

Radan kunto on ilmaistu Heppa-järjestelmän superkäsiohjelmasta tutuilla lyhenteillä seuraavasti: hk = hyvä kesärata, rk = raskas kesärata, erk = erittäin raskas kesärata, ht = hyvä talvirata, rt = raskas talvirata, ert = erittäin raskas talvirata.

Linkki Heppa-järjestelmään

Linkki Oma Talliin

Lisätietoja:

Jukka Niskanen

Tietohallintopäällikkö

Matkapuh. 020 760 5230

jukka.niskanen@hippos.fi