Hyppää sisältöön

Oma Talli –palvelu uudistuu: tarjolla uusia ominaisuuksia ja EU:n GDPR säädösten mukaiset tietosuoja-asetukset

Hevosenomistajien käyttöön rakennettu, Heppa –järjestelmään pohjautuva Oma Talli –palvelu, uudistuu ja laajenee vastaamaan EU:n 25.5 voimaan astuvia GDPR asetuksia. Oma Talli on Heppa-järjestelmään sisältyvä palvelu hevosten omistajille, valmentajille, ohjastajille, kasvattajille ja medialle. Oma Tallin kautta on toistaiseksi voinut ilmoittaa hevosia näyttelyihin ja raveihin, maksaa rekisteröintiin ja ravikilpailutoimintaan liittyviä laskuja.


Uudessa versiossa on päivitetty valikkorakenne ja laaja valikoima uusia toimintoja, kuten tietosuoja-asetusten, tilitietojen ja muiden henkilökohtaisten tietojen muuttaminen. Palveluun voi nyt ladata valokuvia hevosesta, omistajasta ja hoitajasta. Valmentaja voi kirjata

Omaheppakuva1
Ruutukaappaus Oma Talli -palvelusta.
hevoselle sellaisen hoitajan, jolla on voimassa oleva Heppa -tunnus. Uusi Oma talli kerryttää myös tilastotietoa hoitajille samaan tapaan kuin valmentajille ja ohjastajille.

 

Oma Talli-tunnukset myönnetään henkilölle, joka omistaa hevosen, valmentaa hevosia, on hevosten kasvattaja tai toimii ohjastajana tai hoitajana. Tunnushakemus löytyy Oma tallin etusivulta. Tunnuksen saapuminen sähköpostiin kestää yhdestä kolmeen vuorokautta, riippuen tunnushakemuksen jättöajasta ja päivästä.


Oma talli palvelua voi käyttää verkkoselaimella ja mobiililaitteella osoitteessa: https://heppa.hippos.fi/omatalli


Oma Talli -palvelun käyttöohjeet:

käyttöohje Oma talli 21052018 (pdf) (763 KB)Lisätietoja,

Jukka Niskanen
Puh. 020 760 5230
jukka.niskanen@hippos.fi