Hyppää sisältöön

Olli Sarekoski uuden rahapeliyhtiön toimitusjohtajaksi

FRV Evo Oy:n hallitus on nimittänyt kauppatieteiden maisteri Olli Sarekosken uuden rahapeliyhtiön toimitusjohtajaksi 1.1.2017 alkaen. Sarekoski (51) on viimeiset kahdeksan vuotta toiminut Veikkauksen liiketoiminnasta vastaavana varatoimitusjohtajana.

"Uuden peliyhtiön toimitusjohtajavalintaa valmisteltiin useiden kuukausien ajan. Hallitus kävi perusteellisia keskusteluja useiden hyvien sekä ulkoisten ehdokkaiden että nykyisissä peliyhteisöissä työskentelevien ehdokkaiden kanssa. Tämän prosessin jälkeen hallitus päätyi Olli Sarekosken valintaan", FRV Evo Oy:n hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo sanoo.

Sarekoski
Olli Sarekoski


Sarekoski on työskennellyt Veikkauksessa useissa eri tehtävissä, joten hän tuntee rahapelialan muutoksen ja sen myötä suomalaisen rahapelijärjestelmän kehittämisvaateet hyvin.

"Ensi vuoden alussa aloittavan uuden rahapeliyhtiön on alusta asti lunastettava paikkansa suomalaisten keskuudessa. Yhtiö toimii digitaalisesti kilpaillussa markkinassa ja meidän on kaikin tavoin pystyttävä vastaamaan tähän kilpailuun vastuullisesti. Uusi Veikkaus tukee suomalaisten, mukaan lukien hevostalouden, hyvinvointia laaja-alaisesti, ja tämän vuoksi uuden yhtiön tuotolla on vaikutusta lähes kaikkien elämään", Sarekoski painottaa.

Aiemmin kesäkuussa on kerrottu, että uuden rahapeliyhtiön nimi on Veikkaus. Uusi yhtiö vahvistaa kotimaista ja vastuullista rahapelijärjestelmää.

Olli Sarekosken valokuva ja ansioluettelo löytyvät osoitteesta https://veikkaus.emmi.fi/l/KbTPxPrRg-Bf

Lisätietoja,
Olli-Pekka Kallasvuon ja Olli Sarekosken haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Anna-Maria Halle, p. 040 821 3406

Uusi rahapeliyhtiö

• Uusi suomalainen rahapeliyhtiö aloittaa toimintansa 1.1.2017, kun Fintoton, RAY:n ja Veikkauksen rahapelitoiminnat yhdistyvät.

• Yhtiö tarjoaa viihdyttävän ja luotettavan kotimaisen pelaamisen kautta huvia ja hyötyä: yhtiö tuottaa yli miljardi euroa vuodessa yhteiseen hyvään kaikille Suomessa asuville.

• Toistaiseksi yhtiö toimii väliaikaisella nimellä FRV Evo Oy. Uuden peliyhtiön nimeksi tulee 1.1.2017 alkaen Veikkaus. Yhtiöllä on 1,9 miljoonaa suomalaista kanta-asiakasta.