Hyppää sisältöön

Nyt kannattaa suunnata kohti Ypäjää – Ratsuhevoskasvatuksen superviikonloppu edessä!

Ratsuhevoskasvatuksen superviikonloppu starttaa Hevosopistolla lauantaiaamuna 19.5. klo 9.30. Viikonlopun aikana Ypäjä-hallissa esiintyy lähes seitsemänkymmentä nuorta hevosta, joten vauhtia ja kiinnostavaa katseltavaa on varmasti tarjolla myös yleisölle.


Rapsutus

Kaksi kolmevuotiasta oritta suorittaa oritestiä perjantaista sunnuntaihin. Oriit aloittavat lauantaina irtohypytyskokeella ja ne esitetään liinassa iltapäivällä. SRP-kantakirjaan jalostukseenkäyttöoikeutta hakeva ratsuponiori esiintyy päivän päätteeksi rakennearvostelussa sekä ratsain.

Kyvyt Esiin –tapahtumaan ja Suomen Hippoksen 3-vuotistestiin osallistuu 27 2-3- vuotiasta ratsuhevosta ja –ponia. Näistä yksi ratsuponi suorittaa myös tammatestin.


Sunnuntaina Kasvattajapäivillä arvostellaan neljäkymmentä este-, kenttä- ja askellajihevosta. Ikäluokkien parhaista valitaan Best in Show päivän päätteeksi. Kasvattajapäivillä palkitaan myös paras esittäjä sekä paras kasvattaja.


Kolmevuotiaat oriit esitetään ratsain ja palkitaan päivän päätteeksi.


Kasvattajapäivillä tuomareina toimivat Anna Pajanen, Heidi Sihvo, Liisa Kaitala ja Annu Stenqvist. Kyvyt Esiin –tapahtumassa ja testeissä lautakunnassa toimivat estetuomarina Carl-Harry Frey, askellajituomarina Anne-Mari Pekonen ja rakennetuomarina Anna Pajanen.


 Tervetuloa Ypäjälle viettämään mielenkiintoinen viikonloppu!


Aikataulut:


Koko viikonlopun aikataulun näettäältä.


Lauantain Kyvyt esiin aikataulu hevosineen.


Sunnuntain Kasvattajapäivien aikataulu.


Sunnuntaina klo 9.00 järjestettävä Uudet Hevoskasvattajat luento: Ratsun rakenne ja askellajit


Lisätietoja: Eeva Lehtinen eeva.lehtinen@hippos.fi puh. 020 760 5262