Hyppää sisältöön

Nuorten urheilijoiden keskustelutilaisuus syventyy mediaan, henkilöbrändiin ja yhteistyökumppanihankintaan

Tampereella Teivon raviradalla järjestetään tämän viikon lauantaina 12. tammikuuta nuorten raviurheilijoiden koulutus, keskustelutilaisuus Raviurheilun valokeilassa. Tilaisuus on ilmainen ja avoin kaikille ja se järjestetään Teivon katsomorakennuksen ravintola de Luxessa ennen lauantain Toto75-raveja kello 11 alkaen.

Hannu Torvinen
Raviurheilun valokeilassa -keskustelutilaisuudessa nähdään muun muassa raviohjastaja Hannu Torvinen. Kuva: Suomen Hippos

Raviurheilun Valokeilassa pureutuu nykypäivän medioiden tuomiin haasteisiin sekä mahdollisuuksiin ravialalla sekä käsittelee raviurheilijan henkilöbrändäystä ja yhteistyökumppanihankintaa.


Kaikille avoimessa mutta erityisesti nuorille raviurheilijoille suunnatussa tilaisuudessa ovat puhumassa raviohjastaja Hannu Torvinen, ravivalmentaja Markku Nieminen, raviohjastaja- ja valmentaja Emma Väre sekä tuoteasiantuntija Arto Lindqvist Biofarmilta. Tilaisuuden juontaa ja keskusteluun osallistuu Marko Lähteenmäki.

Hannu Torvinen odottaa tilaisuudelta vuorovaikutteisuutta.

”Odotan mielenkiintoista keskustelua yhteistyökumppanihankintaan liittyen. Aihe on ajankohtainen ja tärkeä kaikille nuorille raviurheilijoille”, Torvinen sanoo.

Tervetuloa kuuntelemaan mielenkiintoiset puheenvuorot sekä verkostoitumaan yhteistyökumppaneiden ja muiden raviurheilijoiden kanssa! Tilaisuus sopii erityisesti nuorille ohjastajille, valmentajille ja hevosenhoitajille. Mukaan ovat tervetulleita myös muiden lajien nuoret valmentajat ja harrastajat.

Teivon lauantain ravien lähtölistoja pääset tutkimaan täällä.


Lisätietoja: 

Päivi Lehtonen
Toimitusjohtaja
Teivon ravikeskus
paivi.lehtonen@teivo.fi

040 779 5583