Hyppää sisältöön

Nuorten hevosten champion 8.-9.10. Ypäjällä

Nuorten hevosten champion on uusi, nuorille ratsuhevosille suunnattu kilpailutapahtuma, joka järjestetään Ypäjän Hevosopistolla 8.-9. lokakuuta. Ilmoittautuminen päättyy 26. syyskuuta.

Nuorten hevosten championissa arvioidaan 2-3 -vuotiaita askellaji- ja estehevosia sekä 4-8 -vuotiaita tulevaisuuden kouluhevosia. Tapahtumassa ratkaistaan myös 5-, 6-, ja 7-8-vuotiaiden nuorten kouluhevosten Supreme Horse Care Champion -sarjojen finaalit. 4-vuotiaille askellajihevosille järjestetään askellajichampion, jossa toisena tuomarina toimii saksalainen valmentaja ja kansainvälinen koulutuomari Christoph Hess. Tapahtumassa myös Christoph Hessin klinikka sekä valmennuksia. 2-3 -vuotiaiden championia ovat arvioimassa kokeneet ruotsalaiset tuomarivieraat Mikael Nolin ja Jan-Ove Olsson sekä kotimaiset tuomarit Anne-Mari Pekonen, Carl-Harry Frey


Tapahtumassa on mahdollista suorittaa myös Suomen Hippoksen FWB- ja SRP-tammatestit jolloin 3-vuotiaiden Champion-kilpailun suorituksia voidaan käyttää osana tammatestiä.


Lisätietoja ja ilmoittautuminen


Nuorten hevosten championin järjestämisestä vastaavat yhteistyössä Hevosopisto ja Suomen Hippos ry.