Hyppää sisältöön

Niki Finnström Salamakypärät IV-osalähdön voittoon Stonecapes Queilalla

Niki Finnström ohjasti juhannusaattona Nordic King -raveissa ravatun Veljekset Wahlsten Salamakypärät IV-osalähdön voittoon Christa Packalenin valmentaman ja Susanna Packalenin omistaman Stonecapes Queilan. Finnström pitää edelleen selkeää johtopaikkaa 48 pisteellä ennen Arna Ruohomäkeä Salamakypärien kokonaiskilpailussa.

Härmän Powerparkin Nordic King –raveissa ajettiin juhannusaattona nuorten ohjastajien Salamakypärät –kilpailusarjan IV-osalähtö. Kilpailusarjan osalähtöjen toiseen peräkkäiseen voittoon ohjasti hollolainen 20-vuotias Niki Finnström. Toiseksi lähdössä sijoittui kokonaiskisassa 38 pisteellä kakkosijalla oleva Arna Ruohomäki Lovely Alexanderilla ja kolmanneksi kotiradan Anu Penttilä Savannah Journeyllä.

Niki_Noora_Harri_HelenaH_M
Noora Koli, Niki Finnström ja Harri Lappi iloitsivat Stonecapes Queilan voittoa Nordic King -ravien Salamakypärät- osalähdössä. Helena Hyvämäki-Mäenpää

-Olin ensimmäisissä Nordic King -raveissa vuonna 2016  täällä Powerparkin raviradalla katsojana ja kiva päästä ajamaan kilpaa täällä. Rata on kilpailuihin täydellinen ja puitteet ovat muutenkin oikein hyvät.

-Jäädään avovaimoni Christan (Packalen) kanssa juhannusta viettämään tänne ja erityisen hienoa oli voittaa täällä kun paikan päällä oli katsomassa vanhemmat sekä sisko perheineen. Perhe seuraa kaikki ohjastamani lähdöt ja ovat mukana suurella sydämmellä, kertoo Niki  Finnström voittotunnelmissa

.

Seuraava Salamakypärät -osalähtö ravataan Lahden Jokimaalla Suur-Hollola raveissa lauantaina 30.6.