Hyppää sisältöön

Nelli Lindholm nuorisoedustajaksi Tulevaisuustyön ohjausryhmään

Suomen Hippoksen hallituksen nimeämään Tulevaisuustyön ohjausryhmään on kutsuttu nuorisoedustajaksi 23-vuotias Nelli Lindholm. Nelli toimii Oulun raviradan nuorisovastaavana sekä Virpiniemen Hevosystävät ry:n puheenjohtajana.

Nelli asuu Oulun Haukiputaalla ja hänellä on lapsuuden kodissaan 11 hevosen talli hoidossaan, joista kolme on omia ravihevosia. Nelli on toiminut kolme vuotta Äimäraution raviradan nuorisovastaavana ja ollut jo useita vuosia ennen nuorisovastaavan pestiään aktiivisesti ravinuorten toiminnassa mukana. Myös raviradan toimihenkilön tehtävistä Nellillä on pitkä kokemus.

43770155_1721819461261230_4615171659265998848_n
Oulun raviradan nuorisovastaava Nelli Lindholm. Kuva: Pekka Kallasaari.

- Oli todella hienoa saada kutsu tähän työryhmään nuorisoedustajaksi. Lähden ensi vuotta kohti suurella mielenkiinnolla. Uskon, että yhteistyössä raviurheilun laajan toimijajoukon kanssa saamme aikaan yhtenäisen vision, joka hyödyntää meitä kaikkia. Pidän nuorisotoimintaan panostamista erittäin tärkeänä, sillä tulevaisuus on nuorissa.

- Muita harrastuksia minulla ei oikestaan olekaan, sillä haluan antaa kaiken mahdollisen panostukseni hevosille ja raviurheilulle, kertoo Nelli ja ottaa ilolla vastaan uudet haasteet hevosalan parissa.

Teksti: Helena Hyvämäki-Mäenpää

Lisätietoja Tulevaisuustyön ohjausryhmästä TÄSTÄ