Hyppää sisältöön

Näin seuraat Kuninkuusraveja tv:ssä – tutustu suomenhevosten huippuviikonlonpun lähetystarjontaan

Kuninkuusravit järjestetään tänä vuonna Seinäjoella 31.7.-2.8. Näin seuraat upeaa raviviikonloppua kotikatsomoissa.

Kotikatsomoissa katseet kääntyvät viikonloppuna Kuninkuusravien puoleen. Tutustu viikonlopun tv-tarjontaan!

Kuninkuusravit järjestetään tänä vuonna Seinäjoella 31.7.-2.8. Poikkeuksellisen vuoden myötä yleisöä pääsee paikan päälle vain rajallinen määrä. Kuninkuusraveja pääsee kuitenkin seuraamaan kotikatsomoista käsin usean eri tv-lähetyksen myötä. Tutustu viikonlopun kuninkaalliseen lähetystarjontaan!

Yle:

Kuninkuusravit nähdään Yle TV2 -kanavalla sekä Yle Areenassa 1.-2.8. Kavionjälkiä-jaksot alkavat lauantaina kello 17.00 ja sunnuntaina kello 16.30. Jaksoissa tutustutaan pääkilpaluissa esiintyviin hevosiin ja niiden taustajoukkoihin sekä jännitetään suorana, ketkä kruunataan ravikuninkaallisiksi.

Kavionjälkiä-jaksot juontaa Sara Perttunen, asiantuntijana toimii Jari Haanniemi ja selostuksesta vastaa Marko Lähteenmäki.

Sunnuntaina TV-lähetyksen päätyttyä Kunkkareiden juhlallisuuksia pääsee jatkamaan Yle Areenan puolella.

MT:n kanava 26:


Antennikotitalouksissa ravit ovat seurattavissa lauantaina sekä sunnuntaina kanavalta 26 . Lauantain lähetys alkaa kello 12.30 ja sunnuntaina 12.15, eli lähetyksissä jännitetään myös viikonlopun ponilähtöjen menestyjiä.

Lauantaina ennen ravistudion alkua voi MT26-kanavalla katsoa viimeisen Talkkarin ennakkolähetyksen pääkisan osallistujista kello 11.45. Sunnuntaina se on katsottavissa kello 9. Viimeinen ennakkolähetys tulee nähtäville perjantaina Ravinetin verkkosivuille kello 18.00.

TotoTV:

Veikkauksen TotoTV näyttää Kuninkuusravien tapahtumat suorana perjantaista sunnuntaihin. Studiolähetykset lauantaina ja sunnuntaina, perjantaina tunnelmaan virittäydytään TotoTalk-lähetyksen myötä. Studio alkaa lauantaina kello 13.30 ja sunnuntaina 13.00. Perjantain lähetys alkaa kello 18.00.

Lauantaina sekä sunnuntaina studiossa nähdään Jere Törmänen, Kari Lähdekorpi ja Tapio Hoikka. Jarkko Litmanen haastattelee. Perjantain TotoTalk-lähetyksessä mukana ovat Marinka Salminen, Toni Niemistö ja Jarkko Litmanen.

C More ja Ruutu+:


TotoTV:n lähetystä pääsee seuramaan Veikkauksen verkkosivujen lisäksi myös C More ja Ruutu + -palveluiden kautta. Lähetys alkaa lauantaina kello 13.30 ja sunnuntaina 13.00. Perjantain lähetys starttaa kello 18.00.