Hyppää sisältöön

Näin seuraat EM-ravihuumaa television välityksellä – EM-lähdöt suorana TV2:ssa

Vermo Areenalla nähdään lauantaina huikea kansainvälinen kattaus, kun EM-ravit juostaan Suomessa 10 vuoden tauon jälkeen. EM-lähtöjen lisäksi kilpaillaan muun muassa Kavioliigaa, ja päivän tapahtumista on tarjolla useita tv-lähetyksiä.

Vermo_EM-Ravit_tapahtuma_FB1200x628

EM-ravit järjestetään Vermo Areenalla tämän viikon perjantaina ja lauantaina 11.–12. lokakuuta. Kaksipäiväinen tapahtuma tarjoaa yleisölle parasta eurooppalaista huippuraviurheilua sekä elämyksellisiä ravikokemuksia pimenevän illan valomaailmassa. Tapahtuma huipentuu raviurheilun supertuntiin, jolloin ratkeaa kolme Euroopan mestaruutta.

Parhaiten tapahtuman vauhti ja elämykset välittyvät tietysti paikan päällä, mutta raveista on tarjolla useampikin lähetys niille, jotka seuraavat tapahtumaa television välityksellä. Perjantain ja lauantaina koko ravit näkyvät tutusti suorana Veikkauksen TotoTV:ssä, jossa asiantunteva studio perkaa päivän antia lauantaina Vermosta käsin kello 16 alkaen. TotoTV on maksuttomasti katsottavissa kaapeliverkossa ja iptv:ssä 13.10. asti.

Laajan lähetyksen lauantain tapahtumista tarjoaa myös vapaasti katsottava antennikanava 26, jossa EM-tunnelmiin hypätään lauantaina kello 17.

Myös Yle seuraa raviurheilun EM-taistoa suorana kanavillaan. Kavionjälkiä-ohjelma nähdään TV2:ssa ja Yle Areenassa lauantaina 12.10. kello 19-20, ja suorassa lähetyksessä ratkeaa peräti kolme Euroopan mestaruutta. Lisäksi Ylen lähetyksessä tutustutaan tarkemmin Suomen UET Grand Prix’n edustajiin Graceful Swampiin ja Lewis Aleen, sekä vieraillaan Ypäjän varsahuutokaupassa, jossa tänäkin vuonna moni haaveili omasta huippuhevosesta.

Ruutu + -palvelussa sekä C Morella EM-ravien lähetykset starttaavat perjantaina kello 17.45 ja lauantaina kello 16.

Lauantain tapahtuma alkaa jo aamupäivällä kansainvälisellä Jalostusseminaarilla, jossa kuullaan puheenvuorot ranskalaiselta menestyskasvattaja Pierre Juliennelta, pohjoisamerikkalaisen Hunterton farmin asiantuntijalta Steve Stewartilta sekä suomalaiselta jalostusasiantuntijalta Martti Ala-Seppälältä. Jalostusseminaari starttaa lauantaina kello 10.30. Myös seminaaria voi seurata striimin välityksellä suorana.

Perjantain lähtölistat Mobiilihepassa
Lauantain lähtölistat Mobiilihepassa 

em-ravit.fi