Hyppää sisältöön

Näin seuraat Elitloppet-viikonlopun tapahtumia

Pohjoismaiden suurin ravitapahtuma Elitloppet järjestetään tulevana viikonloppuna 29.-31. toukokuuta Solvallan raviradalla Ruotsissa. Tänä vuonna Elitloppet järjestetään ilman yleisöä, mutta suomalainen raviväki voi seurata huippuviikonloppua television ja internetin välityksellä.


Perjantaina ravataan Solvallan lounasravit kello 13.15 alkaen. TotoTV:n lähetyksessä asiantuntijoina ovat Jari Haanniemi ja Jarkko Litmanen.

Lauantaina ja sunnuntaina Elitloppet-studio pyörähtää käyntiin kello 15.15 TotoTV:ssä. Studiossa nähdään isäntänä Antti Pylkkänen ja hänen kanssaan lähtöjä analysoivat Kari Lähdekorpi ja Tapio Hoikka. Myös Jarkko Litmanen osallistuu pelivihjeisiin skypen kautta.

TotoTV:n lähetys näkyy lauantaina ja sunnuntaina myös CMore Max –kanavalla, Ruutu+ -palvelussa ja antenninverkon kanavapaikalla 26. TotoTV näkyy myös Telian asiakkaille toukokuun ajan bonuskanavana.

Sunnuntaina Elitloppet-finaali näkyy myös suorana Yleltä. Lähetys alkaa TV2-kanavalla kello 21. Ohjelmassa nähdään Elitloppetin välierät tallenteena ja finaali suorana noin kello 21.30. Ylen studiota juontaa Sara Perttunen. Asiantuntijoina nähdään Jari Haanniemi ja Antti Pihlström. Lisäksi skypen välityksellä lähetykseen osallistuu mielenkiintoinen kattaus vieraita.

Suomalaishevosia nähdään kilpailemassa Elitloppet-viikonlopun jokaisena päivänä. Päälähdössä juoksevat Chief Orlando ja Elian Web. Pia Huusarin valmentama Chief Orlando juoksee sunnuntaina ensimmäisessä välierässä noin kello 18.20. Katja Melkon valmentama Elian Web kilpailee Elitloppetin toisessa välierässä noin kello 18.45.

Muita Elitloppet-viikonlopun suurimpiin lähtöihin osallistuvia suomalaisia ovat sunnuntaina Elitkampenissa kilpailevat Antti Ojanperän valmentama Josveis, Antti Tupamäen valmentama Polara ja Katja Melkon valmentama Vixus. Sunnuntaina nähdään myös 3-vuotiaiden Breeders Course -finaali, jossa miljoonan kruunun ykköspalkinnosta kilpailee Riina Rekilän Finland.

Elitloppet-viikonlopun lähtölistat


Perjantai

Lauantai 

Sunnuntai