Hyppää sisältöön

Myös Raviliiga HIFK:n Mascate Match myydään nettihuutokaupassa

Raviliiga päättyy vuoden lopussa ja sääntöjen mukaan hevoset myydään huutokaupassa keskiviikkona 30. joulukuuta. Raviliiga HIFK:n Mascate Match oli tarkoitus myydä paikan päällä Vermon raveissa järjestettävässä huutokaupassa. Koronarajoitusten vuoksi yleisötapahtumaa ei kuitenkaan voida järjestää Mascate Matchin myynnin ympärille, ja siksi myös sen myynti on päätetty siirtää nettihuutokauppaan muiden Raviliiga-hevosten tapaan.

Mascate Match Derby-voittaja  2 2020 kuva juho hämäläinen
Mascate Match ja muut Raviliiga-hevoset myydään 30. joulukuuta. Kuva: Hippos

Hevoset myydään osoitteessa auction.hevoshuutokaupat.fi. Tarjouksia Raviliiga-hevosista voi alkaa jättää 23. joulukuuta, ja huutokauppa päättyy porrastetusti 30. joulukuuta. Viimeisenä myydään Raviliiga HIFK:n Mascate Match.

Raviliiga-hevosten myyntijärjestys


klo 19.20 Juliane De Veluwe

klo 19.30 Tingaling

klo 19.40 Marschall Match

klo 19.50 Beast Mode

klo 20.00 Royal Date

klo 20.10 Fruttifero Luca

klo 20.20 Rehab

klo 20.30 Mercedes Match

klo 21.00 Mascate Match

Jokaisesta hevosesta julkaistaan esittelyt ja valokuvat huutokauppasivustolla. Lisäksi hevoset käyvät eläinlääkärin myyntitarkastuksessa ja lausunnot ovat nähtävillä huutokauppasivustolla.

Jättääkseen tarjouksia Raviliiga-hevosesta, ostajan täytyy rekisteröityä huutokauppasivustolle. Hevosten myyntiajat loppuvat edellä mainittuina aikoina, mutta voivat siirtyä eteenpäin, jos tarjouksia tulee viimeisillä minuuteilla. Jos viimeinen tarjous hevosesta on tehty viimeisen kolmen minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina kolme minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen. Huutokauppa sulkeutuu lopullisesti, kun uusia tarjouksia ei ole tehty kolmen minuutin kuluessa.

Raviliiga-hevosten myyntiä seurataan myös Vermon ravien studiolähetyksessä huutokauppailtana 30. joulukuuta. Vermon raveja voi katsoa muun muassa Veikkauksen TotoTV:llä, CMorella ja Ruutu+ -palvelussa.

Kymmenestä Raviliiga-hevosesta myydään yhdeksän. Raviliiga Pelicansin hevosta Piece Of Glorya ei myydä, sillä sen kilpailuoikeus on vuokrattuna Raviliigalle ja se palaa takaisin omistajilleen vuoden lopussa. Piece Of Gloryn kilpailuoikeus vuokrattiin Raviliiga Pelicansille, kun kimpan alkuperäinen hevonen Stonecapes Sylvie loukkaantui. Raviliiga TPS ja Raviliiga HPK ovat jo aiemmin lopettaneet omat kimppansa ja myyneet hevosensa loukkaantumisen vuoksi.