Hyppää sisältöön

Musta ori Jones Legacy voitti Valtakunnallisen varsanäyttelyn ykköspalkinnon – 1-vuotias lv-varsa lähti kotiin 1500 euroa rikkaampana

Ylivieskan Valtakunnallisessa varsanäyttelyssä musta ori Jones Legacy (i. Sunrise Lover, e. Independent Value, ei. Spotlite Lobell)palkittiin tänään ykköspalkinnolla 1-vuotiaiden lv-varsojen näyttelyssä Keskisen Ravikeskuksessa.

Jones Legacy3
Valtakunnallisen varsanäyttelyn 1-vuotiaiden lv-luokan voittaja Jones Legacy

- Kaunis hevonen, hyvät liikkeet verrattuna ikätovereihin, totesi näyttelyn puheenjohtajatuomari Markku Nisula voittajahevosesta ja jatkoi: - Varsoja oli mukana sopiva lukumäärä, ja joukossa oli monta kehittyneen näköistä hevosta.

Jones Legacyn ovat kasvattaneet ja omistavat Veikkolaisen sisarukset Noora ja Sara Siilinjärveltä ja ilo oli ylimmillään kun näyttelyn tulos selvisi: - Kyllä kannatti tulla! Tämä oli vielä viikko sitten orilaitumella ja ajateltiin että tuodaan varsa vähän sivistymään tänne. Ei tällä ole vielä ollut edes kärryjä perässä. Tämän emä oli kantavana meille tullessaan, niin että ei olla itse valittu oritta vaan tamman edellinen omistaja oli valinnut sen, mutta hyvin valitsi!

Vuotiaiden lv-tammojen finaaliin selvisivät sijoittumisjärjestyksessä toiseksi tullut: Joey Blackwillow (i. Enjoy Lavec, e. Jewel Leader, ei. Express It), Hidden Allure ( i. Mr Pine Chip, e. Ottilia Tilly, ei.Coktail Jet) Ai Ai Ice (i.Mr Pine Chip, e. Ice, ei. Lindy´s Crown) Hidden Away (i.Juliano Star, e. Photo Opt, ei. S.J´s Photo) Liminkalainen kasvattaja Syrjänpellon Tila sai siis finaaliin kaksi Hidden-hevosta.

1-vuotiaiden lv-varsojen tuomaristo: Markku Nisula, Heidi Sihvo, Keijo Hakala. Sihteeri Miia Multimäki, mittaus Outi Ruottinen ja Reijo Kaattari.